Νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών για το Apex Legends στο Steam

Το δικό του, αφοσιωμένο κοινό φαίνεται να έχει βρει το Apex Legends, που συνεχίζει να βλέπει αυξημένη κίνηση στους online servers του και μάλιστα κατακτώντας νέα ρεκόρ σε νούμερα χρηστών.

Ο free to play τίτλος της Respawn, που μετά από 18 μήνες αποκλειστικότητας PC στο EA Origin,

έκανε θεαματικά την είσοδό του στο Steam τον περασμένο Νοέμβριο, είδε τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονα συνδεδεμένων online χρηστών στις ψηφιακές του αρένες να κατακτά την κορυφή των 198.235, νούμερο που μέχρι πρότινος δεν είχε καταγράψει ποτέ, σύμφωνα με το SteamDB.

Το νέο αυτό “peak” παικτών του Battle Royale παιχνιδιού οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, στην έναρξη της 8ης σεζόν του, που μαζί έφερε νέο χαρακτήρα, νέα όπλα αλλά και τροποποιήσεις στον υπάρχοντα χάρτη. Το νέο αυτό ρεκόρ φέρνει το Apex Legends πέμπτο στην “most-played” κατάταξη της ψηφιακής πλατφόρμας του Steam, ψηλότερα δηλαδή στην προτίμηση του κοινού από μεγαθήρια όπως τα GTA 5 και Rainbow Six Siege.

Ακόμα, αυτή τη στιγμή ο τίτλος φιγουράρει και στην πρώτη δεκάδα των most viewed παιχνιδιών στο Twitch, πάνω από τίτλους όπως το Fifa 21 και το DOTA 2. Σημαντικά milestones για το παιχνίδι, που παρά τις αυξομειώσεις στη δημοφιλία του, φαίνεται να βρίσκει τη θέση του στην καρδιά του gaming κοινού.

The post Νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών για το Apex Legends στο Steam appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα