Δοκιμάζει το gaming stream σε υψηλότερη ανάλυση η Microsoft

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft δοκιμάζει να προσφέρει μεγαλύτερη ανάλυση για την cloud streaming υπηρεσίας του Xbox Game Pass, λίγο πριν από την προγραμματισμένη επέκταση της υπηρεσίας σε υπολογιστές και iOS.

Μέχρι τώρα, στα game

stream μέσω του Xbox Cloud Gaming (παλαιότερα γνωστό ως Project xCloud) έχει μπει όριο στα 720p, ανάλυση χαμηλότερη από τις περισσότερες οθόνες των σύγχρονων τηλεφώνων. Ωστόσο, μια νέα αναφορά από το Windows Central υποδηλώνει ότι αυτό θα αυξηθεί σύντομα στα 1080p. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στον ιστότοπο εστάλη ένα screencap -από «αξιόπιστες πηγές»- του Hellblade: Senua’s Sacrifice που φαίνεται να τρέχει σε κάποιο streaming εργαλείο δοκιμών, σε υψηλότερη ανάλυση.

Η αναφορά προτείνει επίσης ότι η Microsoft θα αναβαθμίσει τους Cloud Streaming servers που χρησιμοποιούν αρχιτεκτονική του Xbox One σε άλλους που χρησιμοποιούν αρχιτεκτονική Xbox Series X/S κατά τη διάρκεια του 2021, κάτι που σημαίνει ότι η υπηρεσία θα πρέπει να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό έως το τέλος του έτους.

The post Δοκιμάζει το gaming stream σε υψηλότερη ανάλυση η Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα