Μέσα στον Ιούνιο η αποκάλυψη του επόμενου “Πεδίου Μάχης”

Φαίνεται ότι τον Ιούνιο θα μπορέσουμε να ρίξουμε την πρώτη ματιά στον επόμενο τίτλο της σειράς Battlefield, σύμφωνα με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς.

Σε ένα εξαιρετικά σύντομο Tweet, μόλις 7 λέξεων, ο επίσημος λογαριασμός tτου Battlefield έκανε αναφορά στις πρόσφατες ειδήσεις

που ανέφεραν ότι το Battlefield 6 θα αποκαλυφθεί “σύντομα”.

Words that rhyme with Soon:

June
Boom

Battlefield (@Battlefield) May 10, 2021

Σε ελεύθερη μετάφραση: “Λέξεις που ταιριάζουν με το σύντομα: Ιούνιος. Boom”.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στον λογαριασμό υπάρχει ένα καρφιτσωμένο Tweet από τον Απρίλιο, που αναφέρει “Ετοιμαστείτε για την αποκάλυψή μας σύντομα”, φαίνεται αρκετά σαφές ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε την πρώτη ματιά στο επόμενο Battlefield τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος συμβαδίζει με την E3 2021 και το Summer Game Fest, αλλά επειδή η EA δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι θα παρευρεθεί σε κάποια από τις δυο εκδηλώσεις,  θα μπορούσαμε να δούμε την εταιρεία να κάνει την ανακοίνωση σε κάποια δική της εκδήλωση. Το σίγουρο είναι ότι στα πλαίσια του EA Play Live, που ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μετά την E3 2021, θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Battlefield 6.

Όσον αφορά στο τι θα πρέπει να περιμένουμε από το επόμενο παιχνίδι της σειράς, φαίνεται ότι θα έχουμε επιστροφή στη σύγχρονη εποχή, ενώ υπάρχουν φήμες για χάρτες 128 παικτών. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα και θα εκμεταλλευτεί τη δύναμη των next-gen συστημάτων, αν και θα μπορούσε να έρθει και στα Xbox One και PlayStation 4.

The post Μέσα στον Ιούνιο η αποκάλυψη του επόμενου “Πεδίου Μάχης” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα