Τhe Coalition: το πρώτο triple A studio που θα δοκιμάσει τις “δυνάμεις” της Unreal Engine 5

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Epic Games είχε παρουσιάσει το πρώτο δείγμα της Unreal Engine 5 μέσω ενός tech demo που έτρεχε σε PlayStation 5 σε πραγματικό χρόνο, με την ονομασία “Lumen in the Land of Nanite”, και όμως, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, δεν έχουμε ακούσει πολλά για παιχνίδια που

χρησιμοποιούν πραγματικά τη νέα μηχανή γραφικών. Στην πραγματικότητα είναι μόλις ένα, το επερχόμενο Senua’s Saga: Hellblade II της Ninja Theory. Επίσης, η InXile Entertainment έχει κάνει γνωστό ότι το επόμενο RPG τους θα χρησιμοποιήσει την Unreal Engine 5.

Αυτά μέχρι πρότινος, καθώς άλλο ένα studio ανάπτυξης, η δημιουργός των τελευταίων Gears, η  The Coalition, ανακοίνωσε ότι ανεβαίνει και αυτή στο τρένο της Unreal Engine 5. Δυστυχώς, το studio με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά δεν έχει επιβεβαιώσει ποια παιχνίδια αναπτύσσει με την χρήση της UE5, αλλά δεν παύει να είναι το πρώτο μεγάλο triple-A studio που ανακοίνωσε την υποστήριξή του στην νέα μηχανή γραφικών.

Η The Coalition αναφέρει σε μια δήλωση της: “Καθώς κοιτάζουμε τους μελλοντικούς τίτλους, είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζουμε να μεταφέρουμε τους πόρους μας στην ανάπτυξη για την επόμενη γενιά χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5. Το Gears of War ήταν πάντα “μπροστάρης” στην ανάπτυξη με την Unreal Engine – ως τίτλος 720p για το Xbox 360 έως το τελευταίο 120 FPS multiplayer update για το Xbox Series X/ S – και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση αναπτύσσοντας σε UE5 για πολλά νέα projects στα επόμενα χρόνια.“

The post Τhe Coalition: το πρώτο triple A studio που θα δοκιμάσει τις “δυνάμεις” της Unreal Engine 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα