Θα συνεχίσει να παρατηρείται έλλειψη PlayStation 5 στην αγορά

Η έλλειψη PlayStation 5 στις αγορές αναμένεται να συνεχιστεί έως το 2022, σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή του Sony Group, Hiroki Totoki.

Μιλώντας σε αναλυτές κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής ενημέρωσης μετά την τελευταία ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου της Sony, ο Totoki είπε ότι ήταν δύσκολο να συμβαδίζουν με την ισχυρή ζήτηση λόγω ελλείψεων

σε διάφορα εξαρτήματα -όπως ημιαγωγούς.

“Δεν νομίζω ότι η ζήτηση θα μειωθεί φέτος και ακόμη και αν διασφαλίσουμε πολύ περισσότερες συσκευές και παράγουμε πολύ περισσότερες μονάδες PlayStation 5 τον επόμενο χρόνο, η προσφορά μας δεν θα μπορούσε να καλύψει τη ζήτηση”, δήλωσε ο Totoki στην ενημέρωση, σύμφωνα με πολλά άτομα που παρακολούθησαν και μετέδωσαν τις πληροφορίες στο Bloomberg.

Ο Totoki συνέχισε, λέγοντας: “Έχουμε πουλήσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια μονάδεες PlayStation 4, και λαμβάνοντας υπόψη το μερίδιο αγοράς και τη φήμη μας, δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ζήτηση θα μειωθεί εύκολα”.

Θυμίζουμε ότι η Sony έχει καταφέρει να στείλει περίπου 7,8 εκατομμύρια μονάδες PS5 μεταξύ της ημερομηνίας κυκλοφορίας του στις 12 Νοεμβρίου 2020 και της 31ης Μαρτίου 2021 και αναμένεται να αποστείλει τουλάχιστον άλλα 14,8 εκατομμύρια μονάδες έως τις 31 Μαρτίου 2022.

The post Θα συνεχίσει να παρατηρείται έλλειψη PlayStation 5 στην αγορά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα