Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Avatar: Frontiers of Pandora

Εκτός της ανακοίνωσης της ακύρωσης του Ghost Recon Frontline και δύο μη ανακοινωμένων τίτλων, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην διάθεση του Avatar: Frontiers of Pandora, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία αργότερα μέσα στο έτος. Πλέον, έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

“Έχουμε δεσμευτεί

να προσφέρουμε μια συναρπαστική εμπειρία αιχμής που εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνολογία της επόμενης γενιάς, καθώς αυτή η καταπληκτική παγκόσμια entertainment brand αντιπροσωπεύει μια σημαντική πολυετή ευκαιρία για την Ubisoft”, αναφέρει μια δήλωση της Ubisoft. “Αποφασίσαμε επίσης να κυκλοφορήσουμε το 2023-24 έναν μικρότερο μη ανακοινωμένο premium τίτλο, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 2022-23».

Σύμφωνα με την Ubisoft, η καθυστέρηση οφείλεται “σε μια αντανάκλαση των σημερινών συνεχιζόμενων περιορισμών στην ανάπτυξη σε ολόκληρο τον κλάδο” και προσθέτει ότι “είναι δύσκολο να σχεδιάσουμε τις πιο αποτελεσματικές συνθήκες εργασίας για να εξασφαλίσουμε ευελιξία για τις ομάδες μας όπως επίσης και ισχυρή παραγωγικότητα, παρέχοντας παράλληλα τις καλύτερες εμπειρίες στους παίκτες”.

Το Avatar: Frontiers of Pandora βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Massive Entertainment (δημιουργό του The Division), χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη Snowdrop Engine, και είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παράλληλα με το επερχόμενο movie sequel, Avatar: The Way of Water, το οποίο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2022. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης των ταινιών Avatar, Τζέιμς Κάμερον, έχει μια πληθώρα πραγμάτων σχετικά με το brand Avatar στα σκαριά, οπότε ίσως η Ubisoft μπορέσει να συνδέσει το Avatar: Frontiers of Pandora με ένα από αυτά.

Το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC το 2023.

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Avatar: Frontiers of Pandora appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα