Ημερομηνία διάθεσης του Alfred Hitchcock – Vertigo

Η Microids ανακοίνωσε ότι το Alfred Hitchcock – Vertigo της Pendulo Studios, ένα narrative adventure που είναι “χαλαρά” βασισμένο στο θρίλερ του 1958 του θρυλικού σκηνοθέτη Alfred Hitchcock με πρωταγωνιστές τους James Stewart και Kim Novak, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του

2022. Έχοντας πάρει μια “χαλαρή έμπνευση” από την αρχική ταινία, η Pedulo Studios έχει προχωρήσει σε αλλαγή των ονομάτων των χαρακτήρων και πολλά άλλα.

Προσφέροντας μια εμπειρία βασισμένη στην αφήγηση, το Vertigo αφηγείται την ιστορία του συγγραφέα Ed Miller, ο οποίος αφότου γλίτωσε, αλώβητος, από ένα τροχαίο ατύχημα στο Brody Canyon της Καλιφόρνια, έχει αρχίζει να υποφέρει από σοβαρούς ίλιγγους. Ο Ed επιμένει ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο με τη σύζυγο και την κόρη του και καθώς ξεκινά τις θεραπείες, σταδιακά θα ανακαλύψει τι συνέβη πραγματικά εκείνη τη μοιραία μέρα.

Η νέα και πρωτότυπη ιστορία θα ξεδιπλωθεί από την οπτική γωνία τριών διαφορετικών χαρακτήρων, με πολλά timelines προς εξερεύνηση, εμπνευσμένα από τη βιρτουόζικη αφήγηση του Hitchcock, με θέματα εμμονής, μνήμης, χειραγώγησης και τρέλας.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο accolades trailer του Alfred Hitchcock – Vertigo παρακάτω, μετά την κυκλοφορία του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Δεκέμβριο του 2021.

Το Alfred Hitchcock – Vertigo θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ θα υπάρξει μια Limited Edition διαθέσιμη, συνδυάζοντας τον τίτλο με ένα artbook 48 σελίδων και ένα soundtrack σε ψηφιακή μορφή.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Alfred Hitchcock – Vertigo appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα