Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Ball FighterZ

Ανακοίνωση συνοδευόμενη από καινούργιο trailer.

Η Bandai Namco, στα πλαίσια της Gamescom 2017, ανακοίνωσε πως το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC το Φεβρουάριο του 2018. Εκτός αυτού, δημοσίευσε και ένα καινούργιο trailer, στο οποίο παρουσιάζει γνώριμους χαρακτήρες όπως οι Super

Saiyan Blue Goku, Super Saiyain Blue Vegeta, Android 16 και Android 18, αλλά και τις μαχητικές τους ικανότητες.

Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε και η συλλεκτική εκδοσή του παιχνιδιού, που θα γίνει διαθέσιμη μόνο για PlayStation 4 και Xbox One, η οποία θα εμπεριέχει μια φιγούρα Super Saiyan Goku, μεγέθους 18 εκατοστών, ένα αποκλειστικό steelbook, 3 art boards και ένα κουτί το οποίο θα εμπεριέχει όλο το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως στις 22 Αυγούστου ανοίγουν οι έγγραφες για την closed beta του τίτλου, η οποία θα διαρκέσει από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 18 του ίδιου μήνα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το καινούργιο trailer του παιχνιδιού.

ps4pcxbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα