Ημερομηνία διάθεσης του Shiness: The Lighting Kingdom

Κοντά μας τον Απρίλιο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Enigami –developer- και την Focus Home Interactive –publisher- του τίτλου, το action RPG της πρώτης, το Shiness: The Lighting Kingdom, έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για PlayStation 4, Xbox One

και PC, την 18η Απριλίου 2017.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ο τίτλος είχε κάνει την εμφάνισή του στο Kickstarter, από το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των $139.000. Αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει πέρυσι το φθινόπωρο, έπειτα πήρε αναβολή για το Δεκέμβριο του 2016, μετά για το πρώτο τρίμηνο του 2017, μέχρι να φτάσουμε στην επίσημη ημερομηνία διάθεσης, που θα γίνει στις 18 Απριλίου.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η εταιρεία υπόσχεται να προσφέρει ένα πολύ δυναμικό σύστημα μάχης, ανακατεύοντας τη μαγεία με τα combos, τα parries και τα blocks όπως κάνουν τα παραδοσιακά fighting παιχνίδια, ενώ θα περιέχει πολλά quest και side quest που θα δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να αναπτύσσουν τους χαρακτήρες και τη φήμη που τους συνοδεύει.

Το Shiness: The Lighting Kingdom θα κοστίζει €29,99 όταν κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC. Επιπλέον, οι προ-παραγγελιες του τίτλου για PC έχουν ήδη αρχίσει μέσα από το Steam, προσφέροντας έκπτωση 15% μαζί με τα Official Shiness Manga και Original Soundtrack του τίτλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για την ανακοίνωση της ημερομηνίας διάθεσης του παιχνιδιού.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα