Νέο dev diary για το Prey

Αφιερωμένο στον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού.

H Arkane Studios και η Bethesda δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Prey, που επικεντρώνεται στον πρωταγωνιστή του τίτλου, τον Morgan Yu. Όπως έχει γίνει γνωστό από όταν ανακοινώθηκε ο τίτλος, ο πρωταγωνιστής Morgan Yu μπορεί να είναι είτε άνδρας είτε γυναίκα, ανάλογα το τι θα επιλέξει ο κάθε παίκτης στην αρχή του παιχνιδιού. Σύμφωνα με

την Arkane, το παραπάνω έγινε για να μπορέσει ο παίκτης να ταυτιστεί με τον / την Yu όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επιπλέον, η εταιρεία ήταν ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να μην «επιβάλει» κάποια προσωπικότητα στον πρωταγωνιστή, καθώς θέλει οι παίκτες να καθορίσουν το ποιος είναι αυτός / αυτή μέσα από τις επιλογές και τις ενέργειες που θα κάνουν κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Μερικές από τις «δύσκολες» επιλογές θα είναι το αν θα σώσεις τους επιζήσαντες στο Talos I, το πώς θα προσπαθήσεις να επιζήσεις ενάντια στους Typhon που σε καταδιώκουν ή το πόσες alien δυνάμεις θα αποκτήσεις, αλλάζοντας τo humanity του πρωταγωνιστή.

Κάθε απόφαση που θα πάρει ο παίκτης, σύμφωνα με την εταιρεία, θα έχει επίδραση σε όλο το παιχνίδι και το πώς θα αντιμετωπίσει κάθε μια από αυτές τις αποφάσεις, θα αλλάζει την «έκδοση» του Yu και το τέλος του παιχνιδιού.

Το Prey έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα