Tο Death Stranding έρχεται στο PC Game Pass

Η 505 Games ανακοίνωσε ότι θα φέρει το Death Stranding στο PC Game Pass την προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές που είχαν έρθει στη δημοσιότητα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η Kojima Productions θα φέρει την αρχική έκδοση του διάσημου τίτλου, ανοιχτού κόσμου για πρώτη φορά στο οικοσύστημα της Microsoft.

Να θυμίσουμε ότι το Death Stranding

είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στο PlayStation 4 το 2019, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον ηθοποιό της σειράς Walking Dead, Norman Reedus στον ρόλο του Sam ‘Porter’ Bridges, καθώς διασχίζει τα απομεινάρια των Ηνωμένων Πόλεων της Αμερικής, ταξιδεύοντας προς τα δυτικά για να επανασυνδέσει τα τελευταία υπολείμματα της ανθρωπότητας μέσω του Social Strand System του τίτλου.

Εν τω μεταξύ, ο Sam πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες ενός υπερφυσικού φαινομένου, γνωστού ως Death Stranding, χρησιμοποιώντας σπάνιους πόρους για να χτίσει δομές που μπορούν να βοηθήσουν άλλους παίκτες, όπως ziplines, γέφυρες, αυτοκινητόδρομους, ασφαλείς κατοικίες και σημεία φόρτισης για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στο PC Game Pass στις 23 Αυγούστου, περιλαμβάνοντας επίσης τα Chiral Gold / Omnireflector “Ludens Mask” Sunglasses (color variant), Gold και Silver Power Skeleton, Gold και Silver All-Terrain Skeleton, και Gold και Silver Armor Plate ως μπόνους αντικείμενα.

The post Tο Death Stranding έρχεται στο PC Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα