Έρχεται η retail έκδοση του Overwatch: Game of the Year

Κοντά μας στα τέλη της εβδομάδας.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε θα γίνει διαθέσιμη η Game of the Year έκδοση του, PvP shooter της, Overwatch σε φυσική μορφή, με αρκετό επιπλέον υλικό για το παιχνίδι, όπως skins, loot boxes και άλλα.

Αναλυτικά μέσα στο κουτί του Overwatch:

Game of the Year, εκτός του βασικού παιχνιδιού θα περιλαμβάνονται όλοι οι Heroes και χάρτες που έχουν γίνει διαθέσιμοι έως τώρα, 10 επιπλέον loot boxes –περιέχουν skins, emotes, victory poses, voice lines, sprays, highlight intros και χρήματα, Overwatch Origins Skins για τους Blackwatch Reyes, Strike-Commander Morrison, Overgrown Bastion, Security Chief Pharah και Slipstream Tracer. Επίσης η GOTY έκδοση του Overwatch, θα προσφέρει επιπλέον υλικό και για όλα τα παιχνίδια της Blizzard όπως τα Mercy's Wings για το Diablo III, το Baby Winston Pet για το World of Warcraft, τον Tracer για το Heroes of the Storm, νέα in game Portraits για το StarCraft 2 και ένα Overwatch theme pack για το Heartstone.

Το Overwatch: Game of the Year θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 28 Ιουλίου. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο, η Game of the Year του Overwatch είχε γίνει διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα