Αποκαλύφθηκε το Zombies mode του Call of Duty: WWII

Επιστροφή στις ρίζες (;)

Πριν από μερικές ώρες και κατά τη διάρκεια του Comic-Con 2017, η Activision αποκάλυψε επίσημα το περιεχόμενο του τρίτου mode για το αναμενόμενο Call Of Duty: WWII. Το Zombies mode φαίνεται να επιστρέφει στις ρίζες του -όπως όλα δείχνουν- μιας και οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με nazi

zombies δολοφόνους όπως αρμόζει στο σενάριο και τη χρονική περίοδο που εξελίσσονται τα γεγονότα του τίτλου. Το όνομα του mode είναι "Nazi zombies" και, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, το εν λόγω mode θα έχει το δικό του storyline το οποίο θα επικεντρώνεται στους "νεκροζώντανους".

Επιπλέον, γνωστά έγιναν και μερικά από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τους: David Tennant (Dr. Who), Elodie Young (Daredevil), Udo Kier (Blade), Kathryn Winnick (Vikings) και Ving Rhames (Pulp Fiction). Η Activision δήλωσε πως το Nazi Zombies mode θα μεταφέρει τους παίκτες σε ένα "λαβύρινθο" γεμάτο ανατριχιαστικά πειράματα και τερατώδη δημιουργήματα, όλα τοποθετημένα με ένα μαγικό τρόπο στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Glen Schofield της Sledgehammer Games έχει δηλώσει πως πρόκειται για μια νέα horror εμπειρία που δεν θα μοιάζει με καμιά προηγούμενη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer ενώ το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One, και PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα