Δωρεάν ακυκλοφόρητο level για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Are you Crash enough?

H Vicarious Visions και η Activision, στα πλαίσια της Comic-Con στο San Diego, ανακοίνωσαν ότι ένα νέο επίπεδο είναι πλέον διαθέσιμο για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πρόκειται για το "Stormy Ascent" επίπεδο, του πρώτου τίτλου της σειράς, του οποίου η δημιουργία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ από τη Naughty Dog,

κάνοντάς το προσβάσιμο μόνο μέσω emulator και GamerShark δίσκων. Η ομάδα της Vicarious Visions λάτρεψε το συγκεκριμένο επίπεδο, το ολοκλήρωσε και πλέον το προσφέρει σαν επιπλέον περιεχόμενο για τη remaster συλλογή των περιπετειών του Crash Bandicoot. Το "Stormy Ascent" είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, περίπου 4 φορές μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα του πρώτου Crash, και ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού για την ολοκλήρωσή του ένας developer της Vicarious Visions -από τους καλύτερους παίκτες της εταιρίας σύμφωνα με τον Dan Tungai, Director της N. Sane συλλογής- χρειάστηκε 60 προσπάθειες.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να κάνουν δικό τους το "Stormy Ascent" μέσω του PlayStation Store χωρίς κάποιο κόστος μέχρι τις 19 Αυγούστου, ενώ μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία το επίπεδο θα κοστίζει €2.99. Το link της σελίδας του επιπέδου στο PlayStation Store ίσως μαρτυρά την κυκλοφορία και άλλων επιπλέον επιπέδων, αφού οι τελευταίοι του χαρακτήρες είναι "-CRASHNSANELEVEL1". Παράλληλα με την προσθήκη του συγκεκριμένου επιπέδου, έγιναν διαθέσιμα νέα trophies, τα οποία σχετίζονται με αυτό, ωστόσο δεν επηρεάζουν την απόκτηση του Platinum trophy.

Τέλος, η Vicarious Visions ανακοίνωσε ότι τα πρωτότυπα σχέδια του πρώτου Crash Bandicoot θα κυκλοφορήσουν ως ένα βιβλίο 150 σελίδων, από την Dark Horse Comic, με τίτλο "Crash Bandicoot Files: How Willy the Wombat Sparked Marsupial Mania".

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα