Αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store η διάθεση του Hitman 3 για PC

Σύμφωνα με τη συμφωνία που έκλεισε η IO Interactive.

Η IO Interactive θα κυκλοφορήσει το Hitman 3, το τρίτο και τελευταίο μέρος της τρέχουσας τριλογίας του αναγεννημένου Agent 47, τον Ιανουάριο του 2021. Να σημειώσουμε ότι θα κάνει η ίδια το publishing του τίτλου –χρέη publisher για το Hitman 2 είχε αναλάβει η Warner Bros- ενώ ανακοίνωσε ότι η έκδοση του τίτλου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά μέσα από το

Epic Games Store. Εκτός από αυτό, το πρώτο μέρος της τρέχουσας τριλογίας θα δοθεί δωρεάν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, από τις 27 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια συμφωνία για αποκλειστική διάθεση του τίτλου, για ένα έτος από το Epic Games Store, με το παιχνίδι να κυκλοφορεί επίσης στο Google Stadia και στις οικιακές κονσόλες.

Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, η IO Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, παρουσιάζοντας μια νέα περιοχή που θα περιέχεται στο Hitman 3. Συγκεκριμένα, το trailer μάς μεταφέρει στο Dartmoor του Ηνωμένου Βασιλείου, για μια αποστολή στο Thornbridge Manor.

To Ηitman 3 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 σε Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia και PC.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα