Τι θα μας περιμένει στο The New Experience της Microsoft

Έφτασε η ώρα για το ενιαίο οικοσύστημα.

Η Microsoft αποφάσισε να αναλύσει λεπτομερώς αυτό που αποκαλεί "The New Experience", δείχνοντας το πώς θα μπορούν οι παίκτες να αλληλεπιδράσουν στο οικοσύστημα Xbox, σε Xbox Series X, Xbox One, PC και φορητές συσκευές, καθώς και το ενημερωμένο και ταχύτερο

dashboard.

"Όλοι οι τρόποι με τους οποίους βιώνετε το Xbox θα πρέπει να αισθάνονται φιλόξενοι και οικείοι, είτε κάθεστε στον καναπέ παίζοντας στην κονσόλα σας, είτε συγκεντρώνοντας μαζί μια ομάδα φίλων από τον υπολογιστή σας ή μπαίνοντας για ένα γρήγορο session στην Android συσκευή σας μέσω cloud gaming" αναφέρει ο Chris Novak, επικεφαλής του τμήματος Xbox Research & Design.

νέα εμφάνιση και αίσθηση του Xbox έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ταχύτερη στη χρήση, πιο προσιτή και ελκυστική οπτικά. Κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών (Holiday 2020) θα μοιραστεί σε όλες τις Xbox mobile εφαρμογές, στο Xbox Game Pass για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και φυσικά στις κονσόλες Xbox One και Xbox Series X. Τα κείμενα είναι πιο εύκολα στην ανάγνωση, τα στοιχεία στην οθόνη είναι πιο εύκολα κατανοητά με μια ματιά και η εκτέλεση των εργασιών σας είναι ταχύτερη από ποτέ. Αυτό περιλαμβάνει το σχήμα των tiles, γραμματοσειρές, ένα ενημερωμένο illustration style και πολλά άλλα. Η συνολική διάταξη των περισσότερων σελίδων της κονσόλας παραμένει οικεία, αλλά πιο γρήγορη και πιο εστιασμένη".

Επιπλέον, η αρχική οθόνη θα φορτώνει 50% γρηγορότερα από ό,τι προηγουμένως, με τη φόρτωση πίσω σε ένα παιχνίδι να αποδεικνύεται επίσης πολύ πιο γρήγορη. Όλο το λειτουργικό σύστημα θα είναι πιο απλοποιημένο, καταλαμβάνοντας 40% λιγότερη μνήμη στην ίδια την κονσόλα.

Η Microsoft εργάζεται επίσης πάνω σε μια νέα Xbox mobile εφαρμογή, η οποία θα έρθει με ορισμένες απαραίτητες βελτιώσεις στις share λειτουργίες της κονσόλας. Για παράδειγμα, μόλις αποθηκευτεί ένα game clip, θα μπορούμε να το στείλουμε απευθείας στην Xbox mobile εφαρμογή, όπου στη συνέχεια θα μπορούμε να το δημοσιεύσουμε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής μας –χωρίς να χρειάζεται πλέον να πληκτρολογήσουμε χρησιμοποιώντας το χειριστήριο του Xbox.

"Χρησιμοποιώντας τη νέα mobile εφαρμογή, οι φίλοι του Xbox θα μπορούν γρήγορα να στείλουν μηνύματα ή να ξεκινήσουν parties συνεχίζοντας τις συνομιλίες ακόμη και όταν βρίσκονται εν κινήσει", συνεχίζει ο Novak. "Έχουμε επίσης συγκεντρώσει τις ειδοποιήσεις, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν τη δραστηριότητα σε mobile συσκευές, υπολογιστές και κονσόλες. Συνδυάσαμε σχετικές δραστηριότητες όπως τα Party και Chats σε μία καρτέλα στο Guide του Xbox, οπότε είναι ευκολότερο να γνωρίζετε τι συμβαίνει με τους φίλους και τις κοινότητες σας".

Μπορείτε να τα δείτε όλα με περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο. Το Xbox Series X πρόκειται να κυκλοφορήσει την περίοδο του Holiday 2020.

pcxbox oneXbox One Series X
Keywords
Αναζητήσεις
xbox
Τυχαία Θέματα