Επίσημο το πρώτο διαφημιστικό σποτ για το PlayStation5

"Welcome to a world where you can feel more"

Το φώς της δημοσιότητας είδε πρίν λίγες ώρες η πρώτη επίσημη διαφήμιση της Sony για την επερχόμενη κονσόλα της, PS5. Το 5o κεφάλαιο στην ιστορία του PlayStation, που θα αποτελέσει την είσοδο της Sony στην 9η γενιά κονσολών, απέκτησε σήμερα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της Sony

ανά τον κόσμο, το πρώτο προωθητικό του βίντεο, με διάρκεια περί το 1 λεπτό.

Η Sony επικεντρώνει το σπoτ της στο να διασαφηνίσει ότι η επόμενη γενιά θα επικεντρωθεί στο πώς οι παίκτες θα “νιώθουν” τα παιχνίδια, παρά το πόσο όμορφα θα δείχνουν, μέσα από την χρήση του controller DualSense και μέσα από τον εξελιγμένο ήχο που θα προσφέρει το PS5. Κατά τη διάρκεια του σύντομου trailer την εμφάνισή τους κάνουν διαφόρων ειδών “συνήθη” settings βιντεοπαιχνιδιών, όπως μια παγωμένη λίμνη με ένα απειλητικό τέρας να αναδύεται από μέσα της, μια στρατιωτική βάση μέσα σε μια ζούγκλα και μια αποκρυφιστική σπηλιά γεμάτη κάθε λογής φανταστικό πλάσμα.

Το βίντεο κλείνει με την κονσόλα PS5 και ένα χειριστήριο DualSense στο προσκήνιο, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν αστραπιαία τα διάφορα features της κονσόλας, όπως το Haptic Feedback, οι adaptive σκανδάλες του DualSense και ο 3D ήχος που θα υποστηρίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για την κονσόλα, η κυκλοφορία της υπολογίζεται μέσα στο διάστημα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του 2020.

PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα