Αποκαλύφθηκε πλήρως το Call of Duty Modern Warfare III

Μετά από μια εκδήλωση εντός του παιχνιδιού Warzone, καθώς και μέσω ενός νέου τρέιλερ, αποκαλύφθηκε πλήρως το Call of Duty Modern Warfare III της Activision. Με τον τίτλο να κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου.

“Στην άμεση συνέχεια του Modern Warfare II που έσπασε τα ρεκόρ, ο Captain Price και η Task Force 141 αντιμετωπίζουν την απόλυτη απειλή. Ο υπερεθνικιστής Vladimir Makarov επεκτείνει την επιρροή

του σε όλο τον κόσμο, αναγκάζοντας την Task Force 141 να πολεμήσει όπως ποτέ άλλοτε“, αναφέρεται στην περιγραφή της κεντρικής ιστορίας του τίτλου.

Όπως μάθαμε μέσω ενός εκτενούς blog post στη σελίδα του PlayStation, το παιχνίδι μεταξύ άλλων, θα εισάγει αυτό που ονομάζει από την ομάδα ανάπτυξης ως “Open Combat Missions”. “Αυτές οι αποστολές, όχι μόνο συμπληρώνουν τις κινηματογραφικές αποστολές που έχετε συνηθίσει, αλλά σας παρέχουν και πολλές πρόσθετες επιλογές σχετικά με τις μεθόδους ολοκλήρωσης των αποστολών σας“.

Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι και οι 16 χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι. Αυτοί οι χάρτες έχουν “εκσυγχρονιστεί, τόσο οπτικά όσο και με σχολαστική προσοχή στην αυθεντικότητα και τις πτυχές των χαρτών που τους έκαναν τόσο δημοφιλείς“.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του Call of Duty Modern Warfare 3 Cross-Gen bundle, το οποίο περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι, πρώιμη πρόσβαση στην ανοιχτή beta και τη δυνατότητα να παίξετε το campaign μια εβδομάδα νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Call of Duty Modern Warfare 3 Vault Edition περιλαμβάνει:

Πρώιμη Πρόσβαση στο campaign (όφελος από την προπαραγγελία)Open Beta Early Access (όφελος προπαραγγελίας)Operator Pack του Soap (όφελος προπαραγγελίας)Nemesis Operator PackΔύο Weapon Vault

Το πακέτο Nemesis Operator pack περιλαμβάνει τέσσερις Operators, τους Captain Price, Ghost, Warden και Makarov.

The post Αποκαλύφθηκε πλήρως το Call of Duty Modern Warfare III appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα