To HP OMEN 17-cm2002nv με αισθητική που μας προϊδεάζει για… απογειωμένες επιδόσεις

Οθόνη 17 ιντσών με 144Hz ρυθμό ανανέωσης, επεξεργαστής Intel Core i7 13ης γενιάς, 16GB DDR5 RAM και NVIDIA GeForce RTX 4060 GPU εγγυώνται επιδόσεις που θα ενθουσιάσουν όσους παίρνουν το gaming στα σοβαρά!  

Mε αισθητική που μας προϊδεάζει για… απογειωμένες επιδόσεις σε όλους τους τομείς, το OMEN by HP 17-cm2002nv είναι ένας φορητός υπολογιστής που

μπορεί να μετατραπεί σε μια υπερσύγχρονη παιχνιδομηχανή επόμενης γενιάς ή σε ένα πολυδιάστατο εργαλείο δουλειάς για κάθε δημιουργό περιεχομένου που χρειάζεται ένα laptop για «βαρύ» video editing, επεξεργασία εικόνας και ήχου ή 3D γραφικά.

Ονειρεμένες τεχνικές προδιαγραφές

Η λίστα με τις τεχνικές του προδιαγραφές θα μπορούσε άνετα να μετατραπεί… σε γράμμα μας για τον Άγιο Βασίλη τα επόμενα Χριστούγεννα, καθώς περιλαμβάνει όλα όσα θα ονειρευόμασταν σε ένα gaming laptop! Στη θέση του επεξεργαστή συναντάμε τον… αυτοκρατορικό Intel Core i7-13700HX, ο οποίος συνοδεύεται από 16GB ταχύτατης μνήμης DDR5. Με 30MB Intel Smart Cache, 16 πυρήνες (20 threads) και χρονισμό που αγγίζει τα 5GHz, ο εν λόγω επεξεργαστής μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε επαγγελματική και ψυχαγωγική ανάγκη. 

Ο αποθηκευτικός χώρος των 512GB εκμηδενίζει τους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών, καθώς απαντάται σε έναν ταχύτατο PCIe NVMe TLC (4×4) SSD. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας η HP δεν άφησε τίποτα εκτός: WiFi 6E, Bluetooth 5.3 κι ένα πλήθος από θύρες (3x USB 3.2 Gen 2, 1x Thunderbolt 4.0, 1x HDMI 2.1, 1x Mini DP, card reader, Ethernet) επιτρέπουν κάθε λογής σύνδεση με δίκτυα, περιφερειακά, εξωτερικές οθόνες και αποθηκευτικά μέσα. Ο ήχος που φτάνει στα στερεοφωνικά ηχεία φέρει την υπογραφή της Bang & Olufsen, ενώ για τις τηλεδιασκέψεις σας στις gaming ανάπαυλες υπάρχει και μια κάμερα HP Wide Vision 720p HD.

Gaming προϊόν, δίχως RGB φωτισμό, δεν γίνεται, οπότε το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους έρχεται με οπισθοφωτισμό RGB 4 ζωνών και τεχνολογία Rollover Anti-Ghosting Key 26 πλήκτρων για τις στιγμές που τα δάχτυλά σας δίνουν τη δική τους μάχη!

Γραφικά και οθόνη

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάθε gamer, βέβαια, σε μια σύνθεση υπολογιστή είναι η GPU. Η τελευταίας γενιάς NVIDIA GeForce RTX 4060 GPU έρχεται με 8GB GDDR6 αυτόνομης μνήμης, για να σας επιτρέψει να απολαύσετε κρυστάλλινα Full HD γραφικά με αυξημένα frame rates και δυνατότητες, όπως ray tracing και DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling) σε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Η 17,3 ιντσών IPS οθόνη παρέχει όλο τον απαιτούμενο χώρο, για να διαπρέψετε στο game της προτίμησής σας και ανανεώνεται με ρυθμό 144Hz. Χρωματικά καλύπτει το 100% του sRGB φάσματος, οπότε μπορεί να ανταποκριθεί και στις ανάγκες των δημιουργών περιεχομένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα