Αποκαλύφθηκε η ύπαρξη ενός νέου Tales From the Borderlands

Η δημιουργός πίσω από τη σειρά Borderlands, η Gearbox Software, και ο publisher 2K, ανακοίνωσαν ότι ένα «ολοκαίνουργιο» κεφάλαιο του Tales From the Borderlands θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, με τις πρώτες λεπτομέρειες και στοιχεία να έρχονται στην επιφάνεια το καλοκαίρι.

“Υπάρχουν περισσότερες ιστορίες για εξερεύνηση

στο σύμπαν #Borderlands”, αναφέρει το tweet της ανακοίνωσης. “Μια ολοκαίνουργια Tales from the Borderlands περιπέτεια έρχεται το 2022 από τους @GearboxOfficial και @2K. Μείνετε συντονισμένοι για μια πλήρη ανακοίνωση αυτό το καλοκαίρι!”.

There are more stories to explore in the #Borderlands universe. An all new Tales from the Borderlands adventure is coming in 2022 from @GearboxOfficial and @2K.

Stay tuned for a full announcement this summer! pic.twitter.com/xsFbRZ5eHo

Borderlands (@Borderlands) April 21, 2022

Να θυμίσουμε ότι το Tales From the Borderlands είχε κυκλοφορήσει υπό τη μορφή επεισοδίων, με το πρώτο επεισόδιο να κυκλοφόρησε το 2014, με την Telltale Games να είχε αναλάβει τα καθήκοντα ανάπτυξης και για τα πέντε συνολικά επεισόδια. Το πέμπτο επεισόδιο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015, αλλά προφανώς απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πωλήσεων.

The post Αποκαλύφθηκε η ύπαρξη ενός νέου Tales From the Borderlands appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα