Ημερομηνία κυκλοφορίας για τo F1 2022

To EA Sports F1 22 αποκαλύφθηκε και επίσημα πλέον, ενώ μαζί με την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του τίτλου μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, που θα είναι  η 1η Ιουλίου 2022, αλλά και αρκετές πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο της Codemasters, που έχει ως στόχο να ακολουθήσει την επιτυχία του περσινού τίτλου της σειράς.

Η Codemasters παρουσίασε τον νέο τίτλο

για πρώτη φορά στο κοινό, μέσα από το ακόλουθο trailer.

To F1 22 θα περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 της FIA 2022, με νέα υβριδικά αυτοκίνητα και τους αναθεωρημένους κανόνες της FIA, ενώ στον τίτλο θα συμπεριλαμβάνονται και αγώνες F1 Sprint. Ο νεότερος τίτλος της σειράς θα περιλαμβάνει επίσης το circuit “International Autodrome” από το Grand Prix του Μαϊάμι, καθώς και ενημερώσεις που θα αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές αλλαγές που έγιναν στις πίστες της Αυστραλίας, της Ισπανίας και το Άμπου Ντάμπι.

Ο νέος τίτλος της σειράς υπόσχεται μια επαναπροσδιορισμένη και προσαρμόσιμη εμπειρία στην ημέρα του αγώνα με πολλές νέες επιλογές αλλά και αλλαγές στο τρόπο που γίνεται η μετάδοση του αγώνα, που θα επηρεάζουν τους γύρους σχηματισμού, τις εμφανίσεις του αυτοκινήτου ασφαλείας και τα pit stop κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η EA ανακοίνωσε ότι το F1 22 θα περιέχει ανανεωμένες επιλογές εξάσκησης, προσαρμόσιμη τεχνητή νοημοσύνη ανάλογα με τις συνθήκες του εκάστοτε αγώνα καθώς και αλλαγές τόσο στη προσβασιμότητα των μενού όσο και στον χειρισμό, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους λιγότερο έμπειρους παίκτες να «φτάσουν γρήγορα στη δράση χωρίς να χρειάζεται να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του αθλήματος».

Το F1 22 θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία που θα ονομάζεται F1 Life, η οποία σύμφωνα με την EA θα επιτρέπει τους παίκτες «να μπουν στον λαμπερό κόσμο της Formula 1». Περιγράφεται ως «ένας προσαρμόσιμος κόμβος για να επιδείξουν οι χρήστες του παιχνιδιού, τη συλλογή από supercars, ρούχα και αξεσουάρ, που θα κερδίζουν μέσω του παιχνιδιού».

Ο Lee Mather, ανώτερος δημιουργικός διευθυντής της F1 στην Codemasters  δήλωσε: «Παράλληλα με τις αλλαγές στις πίστες και στα μονοθέσια, ενημερώσαμε επίσης τα physics του παιχνιδιού για να προσαρμόσουμε τους νέους κανόνες της αεροδυναμικής των μονοθεσίων και επεξεργαστήκαμε ξανά το μοντέλο των ελαστικών, κάνοντας τον χειρισμό του μονοθέσιου ακόμη πιο αληθινό».

Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως η έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές θα υποστηρίζει και VR μέσω Oculus Rift και HTC Vive.

Στο παιχνίδι θα επιστρέψουν χαρακτηριστικά όπως η καριέρα των 10 ετών, το My Team και το multiplayer κομμάτι του τίτλου, χωρίς όμως να μας γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για το story mode του τίτλου, για τις οποίες θα χρειαστεί προφανώς να περιμένουμε λίγο ακόμη.

Όποιος  προπαραγγείλει την F1 22 Champions Edition μέχρι τις 16 Μαίου, θα έχει πρόσβαση στην early access του τίτλου τρεις μέρες νωρίτερα από την κυκλοφορία του καθώς και σε ένα πακέτο περιεχομένου, εμπνευσμένο από το Grand Prix του Μαϊάμι.

Να υπενθυμίσουμε πως η Codemasters έχει συνάψει συμφωνία με την FIA για την έκδοση τίτλων F1 μέχρι το 2025, με δυνατότητα για περαιτέρω επέκταση της συμφωνίας για τις σεζόν 2026 και 2027.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για τo F1 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα