Καινούργιος χαρακτήρας για το Marvel’s Avengers

Μέσω του επίσημου site της για το παιχνίδι, η Crystal Dynamics έδωσε την πληροφορία ότι ετοιμάζει ακόμα έναν καινούργιο ήρωα που θα προστεθεί στο Marvel’s Avengers. Αν και το κείμενο στην εν λόγω σελίδα μιλάει περισσότερο για τις ανανεώσεις που ο τίτλος θα έχει με το Patch 2.4, η ομάδα αναφέρει και τα μελλοντικά της σχέδια

για το επόμενο, το 2.5.

Στο 2.4 θα φτιάξουν αρκετά τις ανταμοιβές από κάποια events του τίτλου, έτσι ώστε να τον “κάνουν πιο δυνατό για τους βετεράνους παίκτες”, όπως λένε, και παράλληλα φιλικό για τους καινούργιους. Αυτό το Patch έχει ως στόχο την κυκλοφορία του τον Μάιο. 

Στο κείμενο μας έδωσαν και λίγες πληροφορίες για την Jane Foster: The Mighty Thor, η οποία θα είναι η καινούργια χαρακτήρας του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες. Δεν μας είπαν το πότε θα την έχουμε στα χέρια μας όμως. Μάθαμε ότι το set από τις ικανότητες της θα μοιάζει αρκετά με αυτό του Thor αλλά θα έχει στοιχεία που θα είναι αποκλειστικά δικά της.

Πιο αναλυτικά, το τι θα έρθει στον τίτλο με το Patch 2.4 μπορείτε να βρείτε εδώ. Να υπενθυμίσουμε ότι η Crystal Dynamics δουλεύει αυτή τη στιγμή μαζί με το The Initiative studio της Microsoft στη δημιουργία του καινούργιου Perfect Dark αλλά και πάνω σε καινούργιο τίτλο Tomb Raider, με τη δύναμη της Unreal Engine 5. Το review μας για το Marvel’s Avengers μπορείτε να το βρείτε εδώ.

The post Καινούργιος χαρακτήρας για το Marvel’s Avengers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα