Ανακοινώθηκε το Extinction για PS4, Xbox One και PC

Ένα ολοκαίνουργιο IP από τους δημιουργούς του Killer Instinct.

Η Iron Galaxy Studios και η Maximum Games ανακοίνωσαν ότι το Extinction, ένα ολοκαίνουργιο IP, θα κάνει την εμφάνισή του σε Xbox One, PlayStation 4

και PC στις αρχές του 2018, χωρίς να δίνεται κάποια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, με τις δυο εταιρείες να υπόσχονται να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης Ε3.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο Extinction οι παίκτες θα καλούνται να αντιμετωπίζουν τεραστία Ogre μέσα σε πόλεις, αλλά και τεράστιες αγροτικές περιοχές, ενώ προσπαθούν να σώσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν. Οι παίκτες θα πρέπει να αλλάζουν συνεχώς τη στρατηγική τους, καθώς θα έρχονται αντιμέτωποι με τις επιθέσεις τόσο από το έδαφος αλλά και από τον αέρα, με το περιβάλλον να αλλάζει συνεχώς και να μεταβάλει τα δεδομένα της μάχης κάθε στιγμή. Ο τίτλος θα προσφέρει ένα δυναμικό σύστημα μάχης με βάση τα διάφορα διαθέσιμα skills.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer για το παιχνίδι και τις πρώτες εικόνες μέσα από αυτό.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα