Το line-up της Ubisoft στην Ε3 2017

Far Cry 5, Assassin’s Creed, South Park και άλλα.

Μέσω επίσημου δελτίου Τύπου η Ubisoft δημοσιοποίησε το line-up των παιχνιδιών που έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης Ε3. Η εταιρεία αναμένεται να δείξει στο κοινό περισσότερο υλικό για τα Far Cry 5 και South Park:

The Fractured But Whole, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τα νέα κεφάλαια των επιτυχημένων σειρών της Assassin’s Creed, Just Dance και The Crew. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν πολλοί νέοι τίτλοι σε διάφορες πλατφόρμες για δόκιμη από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Όσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου Ubisoft στην E3, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 11 το βραδύ (ώρα Ελλάδος), ενώ πριν από αυτή θα υπάρξει ένα pre-show διάρκειας 40 λεπτών που θα ξεκινήσει στις 22:20 το βραδύ της ίδιας ημέρας. Τόσο η συνέντευξη Τύπου, όσο και το pre-show θα μεταδοθούν live από την επίσημη ιστοσελίδα της Ubisoft και από τα επίσημα κανάλια της Ubisoft σε Youtube και Twitch.

Το μόνο που απομένει είναι να οπλιστούμε με υπομονή, καθώς σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα θα ξεκινήσει μια από τις πιο "καυτές" E3 εκθέσεις των τελευταίων χρόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα