Στις 25 Ιουλίου η κυκλοφορία του Pyre

Ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς του Bastion και του Transistor.

Οι δημιουργοί των Bastion και Transistor, Supergiant Games, ανακοίνωσαν το νέο τους παιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου για το PlayStation 4 και PC. To Pyre θα είναι ένα party-based RPG, στο οποίο καλούμαστε να οδηγήσουμε στην ελευθερία μια ομάδα εξόριστων, μέσω αρχαίων

αναμετρήσεων σε ένα τεράστιο, απόκρυφο καθαρτήριο. Ο κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει μία μοναδική ιστορία πίσω του και η ποικιλία είναι τεράστια καθώς, όπως λένε και οι δημιουργοί: " Οι χαρακτήρες του Pyre έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μέγεθη, από δαίμονες που γίνονται ισχυρότεροι μέσα στον αγώνα τους να επιβιώσουν, μέχρι φτερωτές άρπυιες, που σχεδιάζουν κατά των εχθρών τους απο τις φωλιές τους στα βουνά."

Ο νέος τίτλος της Supergiant Games δεν θα έχει οθόνη "game over" καθώς οι δημιουργοί θέλησαν να αντιμετωπίζεται η ήττα με φυσικό τρόπο και όχι με ένα μενού που γράφει game over. Έτσι, αν χάσουμε σε κάποια μάχη, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά ενώ θα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε τον αγώνα. Θα υπάρχει τοπικό two player versus, όπου θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο φίλο μας στην μάχη, με περισσότερους από είκοσι διαθέσιμους χαρακτήρες, οι οποίοι μπορούν να τους προσαρμοστούν σύμφωνα με το στυλ παιχνιδιού μας.

Το Pyre βρισκόταν υπό ανάπτυξη σχεδόν τρία χρόνια και η εταιρία δήλωσε πως είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ως τώρα.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα