Ανακοίνωση ίδρυσης του Dark Passenger studio

Ένα νέο studio ανακοίνωσε την ίδρυσή του, με έδρα την Βαρσοβία της Πολωνίας, και έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των νέων studios. Ο λόγος για το Dark Passenger, το οποίο ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της CDPR που έχουν δουλέψει στα The Witcher 3: Wild Hunt και Cyberpunk 2077. Η ομάδα αποτελείται τόσο από βετεράνους του

χώρου, όσο και από νέα άτομα στη βιομηχανία του gaming.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ως RealTime Warriors CGI studio, είχαν δημιουργήσει εκατοντάδες animations, χαρακτήρες και κόσμους για πολλά AAA και Indie παιχνίδια. Πλέον, με τη δημιουργία του Dark Passenger studio, έχουν ως στόχο  την παραγωγή του δικού τους, πρωτότυπου έργου, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πρώτο στάδιο παραγωγής του. Σε αυτόν τον τίτλο θα εστιάζουν στη δημιουργία συναρπαστικών εμπειριών και ιστοριών. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Χτίζουμε έναν σαγηνευτικό, σκοτεινό κόσμο γεμάτο μυστήρια, εξαιρετικούς χαρακτήρες και τεταμένες συγκρούσεις που κατακλύζουν τη Land of the Cherry Blossom (τη Χώρα των Ανθών της Κερασιάς)».

Ο υπό ανάπτυξη τίτλος θα έχει ως setting τη φεουδαρχική Ιαπωνία, η οποία θα βρίσκεται στη σκιά του τρόμου. Η Χώρα των Ανθών της Κερασιάς μπαίνει σε μια ταραγμένη εποχή, όταν ανώνυμοι κατακτητές ανατρέπουν τον κυρίαρχο shogun και κατέλαβαν τον θρόνο του. Όλοι όσοι τόλμησαν να του εναντιωθούν όχι μόνο απέτυχαν, αλλά και παρά τη θέλησή τους εντάχθηκαν στις τάξεις του. Ενώ ο στρατός του σφετεριστή δυναμώνει, οι ενέργειές του παρακολουθούνται προσεκτικά από τους πονηρούς άρχοντες του κόσμου των σκιών. Για να μάθουν την προέλευση και τα κίνητρα του επιτιθέμενου, οι σκοτεινές ομάδες των δολοφόνων στέλνουν τους πολεμιστές τους να βρουν  αντικείμενα του σφετεριστή που κρύβουν εξαιρετική δύναμη. Παίρνοντας τον ρόλο shinobi και kunoichi πολεμιστών, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τον στρατό του σφετεριστή αλλά και άλλους δολοφόνους που προσπαθούν να βρουν τα ίδια ευρήματα. Οι παίκτες θα συναντήσουν διάφορες κοινωνικές τάξεις και ομάδες, που κυμαίνονται από απλούς χωρικούς και ζητιάνους μέχρι κατοίκους της πόλης και σαμουράι. Ωστόσο, στόχος τους είναι να παραμείνουν αόρατοι και να είναι πάντα σε εγρήγορση απέναντι στις απειλές που μπορεί να ελλοχεύουν από όλες τις πλευρές.

Ο υπό ανάπτυξη τίτλος της Dark Passenger θα είναι ένα On-line action παιχνίδι με προοπτική πρώτου προσώπου, το οποίο θα έχει αρκετά στοιχεία τόσο συνεργατικά όσο και online. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται σε Unreal Engine 5, ενώ οι δημιουργοί του υπόσχονται να υπάρχουν τόσο PVE όσο και PVP κομμάτια στον τίτλο.  Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει εξαιρετικά συναρπαστικές, διαδικτυακές εμπειρίες, που θα επικεντρώνονται τόσο στη συνεργασία όσο και στον ανταγωνισμό. Στο επίκεντρο του τίτλου θα είναι οι διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις, οι συμμαχίες, οι τολμηρές αντιπαραθέσεις και οι απροσδόκητες ανατροπές γεγονότων. Ο στόχος θα είναι ο ίδιος για όλους τους παίκτες, κάθε φορά για την επίτευξή του θα απαιτείται διαφορετική προσέγγιση, τακτική και διαφορετικές διαδρομές.

Ανάμεσα σε πολλά όπλα στο οπλοστάσιο των παικτών, θα υπάρχουν katanas, κοντές λεπίδες tanto και wakizashi, αλυσίδες kusarigama, shurikens, μαχαίρια ρίψης kunai και πολλά άλλα. Το προηγμένο σύστημα customization θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν μοναδικούς χαρακτήρες και να τροποποιούν τα όπλα και τον εξοπλισμό τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Θα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους Dojo – έναν προσωπικό χώρο – όπου μπορούν να προσκαλούν φίλους για εκπαίδευση. Τέλος, το σύστημα κίνησής θα επιτρέπει στους παίκτες να εκτελούν απίστευτες κινήσεις, όπως τρέξιμο σε βέλη που εκτοξεύτηκαν από άλλους παίκτες, γρήγορη αναρρίχηση σε κάθετες επιφάνειες με τη χρήση shuko ή χρήση της λόγχης yari σαν κοντάρι για να πηδούν πάνω από εμπόδια.

WE'RE HIRING.#gamedev #gamedeveloper #multiplayer #coop #pvp #pve #UE5 #unrealengine5 #FPP #hiring #job #jobs #rekrutacja #praca #work #job #programista #animator #techart #animation #sfx #3ddesigner #environmentart #characterart #programmer #polishgamedev #gry #grysieciowe pic.twitter.com/vj32X4u7Rg

Dark Passenger (@DPassenger_) July 25, 2022

Το νεοσύστατο studio δεν έδωσε κάποια λεπτομέρεια σχετικά με το πότε αναμένεται να δούμε κάποιο υλικό από τον υπό ανάπτυξη τίτλο, ωστόσο τόνισαν πως βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης και πως επιθυμούν να κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες νέας γενιάς και PC. Τέλος, ενημέρωσαν πως έχουν σκοπό την ενδυνάμωση της ομάδας και με άλλα μέλη και προσθήκες σε διάφορες θέσεις.

The post Ανακοίνωση ίδρυσης του Dark Passenger studio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα