Gameplay trailer από το FIFA 23

Η EA Sports κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για το FIFA 23, επιδεικνύοντας κάποιες από τις καινοτομίες τόσο για την επίθεση όσο και για την άμυνα που θα περιλαμβάνονται στον τίτλο, όταν αυτός κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το HyperMotion 2 είναι το σημαντικότερο στοιχείο, βελτιώνοντας τα animations σε όλους τους τομείς, χρησιμοποιώντας δεδομένα που έχουν καταγραφεί από δύο πλήρεις αγώνες 11 εναντίον 11- ένα για το παιχνίδι των ανδρών

και ένα για το παιχνίδι των γυναικών, με ξεχωριστά animations για το καθένα, καθώς το γυναικείο ποδόσφαιρο συλλόγων φτάνει στο FIFA για πρώτη φορά.

Όσον αφορά τον έλεγχο της μπάλας, το Technical Dribbling είναι η φετινή καινοτομία, που διευκολύνει τους έμπειρους “ντριμπλαδόρους” να μετακινούν γρήγορα τη μπάλα από τη μια πλευρά στην άλλη, ενώ διευκολύνει και στην ακύρωση ενός από τα animations. Το αντίθετο σε αυτό είναι το νέο Machine Learning Jockey, το οποίο τοποθετεί την άμυνά μας στη σωστή γωνία για να κάνουμε το τέλειο τάκλιν σε έναν επιθετικό ντριμπλαδόρο.

Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, όλοι οι παίκτες θα χωρίζονται πλέον σε τρία acceleration types όταν τρέχουν. Οι ελεγχόμενοι (controlled) παίκτες θα λειτουργούν ως συνήθως, με σταθερή ταχύτητα τρεξίματος, ενώ οι εκρηκτικοί (explosive) παίκτες μπορούν να κερδίσουν γρήγορα ταχύτητα για να ξεφύγουν από τους παίκτες που έχουν περάσει. Τέλος, οι παίκτες τύπου Lengthy running είναι πιο αργοί, αλλά τα ”δυνατά βήματα” τους, θα τους επιτρέψουν να φτάσουν σε μεγάλη απόσταση.

Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να σκοράρουμε στο FIFA 23 επίσης. Τα Power Shots είναι η μεγαλύτερη προσθήκη και προσφέρουν έναν μηχανισμό ρίσκου/ ανταμοιβής. Οι παίκτες μπορούν να πατήσουν και τα δύο bumpers για να κάνουν ένα δυνατό σουτ, το οποίο είναι πιο πιθανό να περάσει δίπλα από έναν τερματοφύλακα, αλλά χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να πραγματοποιηθεί, αφήνοντας μας εκτιθέμενους για να μας κάνουν τάκλιν. Το σύστημα των ελεύθερων, των κόρνερ και των πέναλτι έχει αλλάξει επίσης. Τα πέναλτι είναι πλέον πιο δύσκολο να εκτελεστούν καθώς οι παίκτες θα πρέπει να ταιριάξουν το πάτημα του κουμπιού με ένα παλλόμενο εικονίδιο. Τα ελεύθερα, εν τω μεταξύ, δίνουν στους παίκτες περισσότερο έλεγχο στην καμπύλη και τη θέση, όπως ισχύει και στα κόρνερ.

Ωστόσο, η αμυντική γραμμή των ομάδων έχει μια νέα τεχνική στην διάθεση της, για να αντιμετωπίσει αυτήν την επιθετική απειλή. Το Hard Slide επιτρέπει στους παίκτες να γλιστρήσουν κάνοντας τάκλιν, χωρίς να προσπαθήσουν να αποκτήσουν κατοχή, απομακρύνοντας τη μπάλα όσο το δυνατόν πιο μακριά. Εν τω μεταξύ, οι τερματοφύλακες θα πρέπει να κρατούν τις πιασμένες μπάλες από τα κόρνερ και τις σέντρες ακόμα πιο συχνά, αν και τώρα θα αντιδρούν πιο αργά στα σουτ εάν η όρασή τους είναι περιορισμένη.

Μπορείτε να δείτε όλα τα νέα πράγματα του FIFA 23 στο Gameplay Deep Dive video παρακάτω.

Το FIFA 23 θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One,PC και Google Stadia στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

The post Gameplay trailer από το FIFA 23 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα