Xbox One X: το νέο μέλος της οικογένειας Xbox

Η δυνατότερη κονσόλα της αγοράς. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τιμή].

Η παρουσίαση της Microsoft ξεκίνησε με τη πλήρη αποκάλυψη της νέας κονσόλας της εταιρίας που πλέον φέρει το όνομα "Xbox One X". Όπως ειπώθηκε αρκετές φορές κατά τη παρουσίαση, το νέο Xbox θα είναι η δυνατότερη κονσολα της αγοράς όταν αυτή κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το Xbox One X κρύβει μέσα του ένα συνδυασμό CPU/GPU με 6 teraFLOPS, 12GB GDDR5 RAM,

1TB HD και 4K ultra HD Blu-ray disk driver, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να αποδώσει Native 4K στα 60fps.

Επιπλέον ξεκαθαρίστηκε πως η νέα κονσολα θα μπορεί να προσφέρει καλύτερα γραφικά στους κατόχους οθόνης 1080p μέσω μιας τεχνολογίας που ονομάζεται "super sampling". Μαζί με τα παραπάνω, γνωστό έγινε πως όλα τα περιφερειακά καθώς και τα παιχνίδια που είναι ήδη στην αγορά θα μπορούν να παιχτούν από το νέο σύστημα. Τέλος η νέα κονσολα της Microsoft είναι η πρώτη που διαθέτει υδρόψυξη το οποίο συνήθως συναντάται σε Servers η High End PCs, ενώ ταυτόχρονα είναι και η μικρότερη σε μέγεθος κονσολα Xbox που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Η τιμή του νέου Xbox One X δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Το κλείσιμο της παρουσίασης του Xbox συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση της τιμής του νέου Xbox ONE X το οποίο κοστολογεί η Microsoft στα $499.

xbox oneClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα