Ανοικτό το "Θησαυροφυλάκιο" της ΕΑ

(Σχεδόν) για όλους και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Electronic Arts, χτες το βραδύ, έγινε γνωστό ότι η εταιρεία προχώρησε σε δωρεές, της τάξης του ενός εκατομμύριου δολαρίων, σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο όνομα των “Play and Inclusion”, δυο ιδέες στις οποίες η εταιρεία πιστεύει ότι είναι

βασικά σημεία. Στην παραπάνω κίνηση, βοήθησαν και παίκτες από όλο τον κόσμο –σχεδόν 5,7 εκατομμύρια παίκτες-, λαμβάνοντας μέρος στo “Play to Give” μεταξύ 2 και 4 Ιουνίου.

Η EA ως δείγμα ευγνωμοσύνης και θέλοντας να ευχαριστήσει την κοινότητα , ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 18 Ιουνίου, θα δώσει την ευκαιρία (σχεδόν) σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσει διάφορα παιχνίδια της εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο EA Access, αρκεί να έχουν Gold συνδρομή στο Xbox Live, οι κάτοχοι PC θα έχουν πρόσβαση στο Origin Access, ενώ οι κάτοχοι PlayStation 4 θα έχουν πρόσβαση στους παρακάτω τίτλους.

Madden NFL 17 FIFA 17TitanFall 2EA SPORTS UFC 2Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Επιπλέον, για το ίδιο διάστημα, όσοι έχουν στην κατοχή τους το πρώτο Star Wars: Battlefront στο PlayStation 4, θα μπορούν να παίξουν σε όλους τους premium χάρτες και θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους Heroes του παιχνιδιού.

Περισσότερα για την εν λόγω κίνηση, μπορείτε να βρείτε εδώ.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα