H παρουσία του FIFA 18 στην E3

Ο Alex Hunter θα σκοράρει και φέτος!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο επόμενος τίτλος της σειράς FIFA παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του EA Play, της παρουσίασης δηλαδή της Electronic Arts λίγες μέρες πριν την E3. Ο φετινός τίτλος θα κάνει χρήση -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- της Frostbite Engine και

αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch και υπολογιστές. Οι κάτοχοι EA Access συνδρομής θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τον τίτλο από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, στο FIFA 18 επιστρέφει το Journey, το "campaign" mode που προστέθηκε πέρυσι στη σειρά. Φαίνεται ότι φέτος ο Alex Hunter, τον οποίο "εκθείασαν" αρκετά γνωστά ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα σκεφτεί να αφήσει τα αγγλικά γήπεδα και να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για χάρη του Major League Soccer. Ο Cristiano Ronaldo θα έχει ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία στον νέο τίτλο, καθώς πέραν του ότι βρίσκεται στο cover του FIFA 18, πέρασε αρκετές ώρες κάνοντας motion capture ώστε οι κινήσεις και η παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι όσο πιο κοντά στη πραγματικότητα. Για τους φίλους του Ultimate Team υπάρχει μία μικρή έκπληξη, αφού για πρώτη φορά οι κάρτες icons, οι οποίες αφορούν θρύλους του ποδοσφαίρου και τα προηγούμενα χρόνια ήταν αποκλειστικά διαθέσιμες στην κονσόλα της Microsoft, θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες.

Όσον αφορά την έκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch, τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατόχους της -portable σύμφωνα με την EA- κονσόλας αφού πολλά modes του τίτλου -ultimate team, career mode,local seasons- θα είναι διαθέσιμα και σε αυτή την πλατφόρμα. Παράλληλα το FIFA 18 θα υποστηρίζει διπλό παιχνίδι με χρήση Joy-Con χειριστηρίων.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ότι η έκδοση για τις πλατφόρμες της προηγούμενης γεννιάς, δηλαδή PlayStation 3 και Xbox 360, χαρακτηρίζεται ως Legacy Edition και η μόνη διαφορά της με το FIFA 17 είναι τα ανανεωμένα ρόστερ και οι νέες εμφανίσεις των ομάδων, με το gameplay και τα modes να μην έχουν καμία απολύτως διαφοροποίηση σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον το Journey mode δεν θα υπάρχει σε αυτή την έκδοση όπως και σε αυτή του Nintendo Switch καθώς για το συγκεκριμένο mode είναι αναγκαία η χρήση της Frostbite Engine .

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα