UK charts: Στην κορυφή για τέταρτη φορά ο Crash

Συνεχίζει δεύτερο το Splatoon 2.

Όπως φαίνεται η δίψα των κατόχων PlayStation 4 για τίτλο της σειράς Crash Bandicoot ήταν αρκετά μεγάλη και ικανή να φέρει τη remaster συλλογή των τριών πρώτων παιχνιδιών της σειράς για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της λίστας των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι πωλήσεις του είχαν μία μείωση της τάξης του 28%, σε σχέση με αυτές της προηγούμενης

εβδομάδας, αλλά αυτή δεν ήταν ικανή να σταματήσει τον Crash από την κατάκτηση της κορυφής της σχετικής λίστας για τέταρτη φορά, κορυφή την οποία αποχωρίστηκε μόνο μία φορά από την έναρξη της κυκλοφορίας του, για χάρη του Final Fantasy XII: The Zodiac Age.

Στην δεύτερη θέση, για ακόμη μία φορά, βρίσκεται το Splatoon 2 της Nintendo, το οποίο είδε τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 56% σε σχέση με αυτές της προηγούμενης εβδομάδας, που ήταν και η εβδομάδα κυκλοφορίας του. Προσπερνώντας την τρίτη θέση, την οποία το GTA V δείχνει ότι δεν θα την αποχωριστεί ποτέ, στις επόμενες θέσεις βρίσκονται τα Fallout 4, Doom και Dishonored 2 της Bethesda, τίτλοι οι οποίοι φαίνεται ότι ευνοήθηκαν λόγω προσφορών που υπήρξαν στα καταστήματα.

Στις θέσεις 7 και 8 έχουμε δύο νέες κυκλοφορίες, τα Miitopia και Rugby League Live 4 ενώ η άλλη νέα κυκλοφορία της εβδομάδας, το Hey! Pikmin που κυκλοφόρησε για 3DS, βρέθηκε στην 29η θέση.

Αναλυτικά η δεκάδα:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)Splatoon 2 (Nintendo)Grand Theft Auto V (Rockstar)Fallout 4 (Bethesda)Doom (Bethesda)Dishonored 2 (Bethesda)Miitopia (Nintendo)Rugby League Live 4 (Tru Blu Entertainment)FIFA 17 (EA)Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (Ubisoft)pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα