Το The Sims 4 έρχεται στις κονσόλες

Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του.

Όπως ανακοίνωσαν οι EA και Maxis, το The Sims 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 17 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το The Sims 4 κυκλοφόρησε πίσω στο 2014 για υπολογιστές και Mac, με την Βlind Squirrel Games

να έχει αναλάβει την μεταφορά του τίτλου στις κονσόλες.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της σειράς Sims γίνεται διαθέσιμο σε κονσόλες, όμως οι προηγούμενες παρόμοιες κυκλοφορίες ήταν αρκετά φτωχότερες σε σχέση με τις εκδόσεις για υπολογιστές. Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει με το The Sims 4, καθώς η έκδοση για PS4 και Xbox One θα έχει όλο το περιεχόμενο της βασικού πακέτου του τίτλου για υπολογιστές, καθώς και αρκετές βελτιώσεις, οι οποίες έγιναν διαθέσιμες μέσω updates μετά την κυκλοφορία του. Παράλληλα, σύμφωνα με την Maxis, η έκδοση του τίτλου για κονσόλες θα έχει ανάλογη υποστήριξη με εκείνη για υπολογιστές, τόσο με την κυκλοφορία επιπλέον -επί πληρωμή- περιεχομένου όσο και με δωρεάν updates.

Όσοι προπαραγγείλουν το The Sims 4 θα λάβουν -δωρεάν- το Perfect Patio Stuff pack, το οποίο περιλαμβάνει αντικείμενα διακόσμησης εξωτερικών χώρων, ενώ όσοι προτιμήσουν την Deluxe Party Edition, η οποία περιέχει επιπλέον αντικείμενα, θα αποκτήσουν πρόσβαση στον τίτλο λίγες μέρες νωρίτερα, στις 13 Νοεμβρίου. Τέλος, οι κάτοχοι συνδρομής EA Access θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το The Sims 4 μία εβδομάδα πριν τη κυκλοφορία του.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα