Gameplay βίντεο και trailer για το Hellblade: Senua's Sacrifice

Υποστήριξη για PS4 Pro και ελάχιστες απαιτήσεις για την PC έκδοση.

Με την κυκλοφορία του Hellblade: Senua's Sacrifice να πλησιάζει η Ninja Theory δημοσιεύει συνεχώς νέες πληροφορίες και υλικό για το νέο της τίτλο. Αρχικά πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο τίτλος θα έχει ένα αρκετά εύχρηστο αλλά με αρκετές δυνατότητες, Photo mode.

Πριν λίγες ώρες μέσω ενός δελτίου Τύπου,

αποκαλύφθηκε ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει την επιπλέον ιπποδύναμη του PlayStation 4 Pro, προσφέροντας επιλογή για ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p -χαρακτηριστικά αναφέρεται ως "enhanced resolution"- και επιλογή για ξεκλείδωτο frame rate με στόχο τα 60fps. Παράλληλα η Ninja Theory αποκάλυψε ότι έκδοση του τίτλου για υπολογιστές θα υποστηρίζει οθόνες αναλογίας 21:9 και αναλύσεις μέχρι 4Κ. Παρακάτων παραθέτονται οι ελάχιστες απαιτήσεις της του τίτλου για υπολογιστές.

Ελάχιστες Απαιτήσεις:

Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7, 8, 10Επεξεργαστής: Intel i5 3570K / AMD FX-8350Μνήμη: 8 GB RAMΚαρτα Γραφικών: GTX 770 with 2GB VRAM / Radeon R9 280X 3GBDirectX: Version 11Χώρος στον δίσκο: 30 GB Ελάχιστη ανάλυση: 1280x720

Τέλος, η Ninja Theory δημοσιοποίησε ένα νέο trailer τον τίτλο της, ενώ κυκλοφόρησε ,μέσω του καναλιού του IGN στο Youtube, ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών με gameplay πλάνα από την περιπέτεια της Senua. Το Hellblade: Senuas Sacrifice αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 8 Αυγούστου σε ψηφιακή μορφή, για PlayStation 4 και υπολογιστές, στη τιμή των €29,99.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα