“Lost Between Worlds” θα ονομάζεται το καινούργιο DLC του Far Cry 6

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο DLC για το Far Cry 6 με τον τίτλο Lost Between Worlds. Το DLC θα περιέχει μια ολοκαίνουργια ιστορία, που -θα μπορούσαμε να πούμε ότι- πατάει στα χνάρια του Far Cry 3: Blood Dragon.

Η ιστορία έχει να κάνει με ένα

εξωγήινο πλάσμα που έρχεται στο κόσμο του Far Cry 6 και ο/η πρωταγωνιστής για να το βοηθήσει θα πρέπει να παλέψει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα. Το DLC θα δώσει καινούργιους εχθρούς -τόσο ανθρωπόμορφους όσο και ζωόμορφους- σε τοποθεσίες που θα παρουσιάζουν τα νησιά του Far Cry με ένα τελείως διαφορετικό και τρελό τρόπο. 

Το Lost Between Worlds θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου για όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί το Far Cry 6 και θα κοστίζει 19.99 ευρώ.

Η γαλλική εταιρεία είπε ότι μαζί με το DLC θα υπάρξει και ένα δωρεάν update για όλους στον τίτλο, που θα παρέχει κάποια καινούργια στοιχεία που οι παίκτες του έχουν ζητήσει, με το πιο μεγάλο από αυτά να είναι το New Game+. 

Τέλος, από τις 29/11 όλοι θα μπορούν να παίξουν δωρεάν ένα trial/demo στο πρώτο νησί του τίτλου, με την πρόοδό μας από αυτό να μεταφέρεται στο κανονικό παιχνίδι όταν το αγοράσουμε.

The post “Lost Between Worlds” θα ονομάζεται το καινούργιο DLC του Far Cry 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα