Πληροφορίες για τα modes του The Settlers: New Allies

Η Ubisoft Blue Byte ανακοίνωσε ότι το city-buliding RTS The Settlers: New Allies θα γίνει διαθέσιμο και για κονσόλες, μετά την κυκλοφορία του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Φεβρουάριο του 2023. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος θα διαθέτει τρία modes, με το κύριο να είναι το single-player campaign.

Κατά

τη διάρκεια του campaign, οι παίκτες θα έχουν επιφορτιστεί με το βάρος να βρουν για την φυλή των Elari ένα νέο μέρος για να εγκατασταθούν, αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα ταξιδέψουν σε μια νέα αχαρτογράφητη περιοχή και θα αντιμετωπίσουν πολλές προκλήσεις, όπως επιδρομές αδίστακτων ληστών και την ανακάλυψη νέων πολιτισμών στα εδάφη που έχουν αποφασίσει να ονομάσουν πατρίδα.

Το Hardcore Mode, εν τω μεταξύ, θα προσφέρει διάφορα σενάρια προς αντιμετώπιση, με μια σειρά από gameplay modifiers και συνθήκες για να αντιμετωπίσουμε. Η AI θα είναι πιο δύσκολη, καθιστώντας την προσαρμοστικότητα το κλειδί της επιτυχίας, είτε παίζουμε μόνοι μας είτε με φίλους.

Τέλος, θα έχουμε το Skirmish mode που προσφέρει δράση PvP (solo vs AI, co-op vs AI, player vs player) για έως και οκτώ παίκτες στους δώδεκα χάρτες που θα υπάρχουν κατά την κυκλοφορία του The Settlers.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο developer update video για τον τίτλο.

Το The Settlers: New Allies θα κυκλοφορήσει για ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 17 Φεβρουαρίου 2023, πριν κάνει την εμφάνιση του σε Xbox, PlayStation, Nintendo Switch και Amazon Luna.

The post Πληροφορίες για τα modes του The Settlers: New Allies appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα