Ανακοινώθηκε το TT Isle of Man – Ride on the Edge 3

Η RaceWard Studio ανακοίνωσε το TT Isle of ManRide on the Edge 3, το νέο κεφάλαιο στη sim σειρά με μοτοσικλέτες. Υποσχόμενο να προσφέρει μια αναπαράσταση του «πιο επικίνδυνου αγώνα μοτοσικλέτας στον κόσμο», το Ride on the Edge 3 θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες, τα οχήματα και τις διαδρομές του 2022 TT

Isle of Man, καθώς και μια “αυθεντική εμπειρία”.

Ο τίτλος θα χρησιμοποιεί την KT Engine από το RiMS Racing της RaceWard και θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε ελεύθερα σε όλα τα 124 μίλια των δρόμων γύρω από το Isle of Man μέσω του ‘Open Roads’ mode, όπου θα βρούμε διάφορα challenges για να ολοκληρώσουμε και points of interest για να ανακαλύψουμε. Θα υπάρχουν επίσης συνολικά 32 διαφορετικές διαδρομές-πίστες, μαζί με 40 μοτοσικλέτες των κατηγοριών Superbike και Supersport, μαζί με τους αναβάτες τους.

Επιπλέον, ο τίτλος θα έρθει με ένα αναβαθμισμένο μοντέλο φυσικής που θα απαιτήσει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την διάρκεια των στροφών και την “ενεργοποίηση” των φρένων, καθώς προσπαθούμε να επιτύχουμε τη μέγιστη απόδοση από το όχημα που έχουμε επιλέξει. Θα είναι επίσης διαθέσιμοι online αγώνες, καθώς και εβδομαδιαία και μηνιαία events και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer του TT Isle of Man – Ride on the Edge 3.

Το TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC τον Μάιο του 2023.

The post Ανακοινώθηκε το TT Isle of Man – Ride on the Edge 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα