Με μια μεγάλη αλλαγή έρχεται το remake του The Witcher

Τον περασμένο μήνα μάθαμε ότι η CD Projekt Red και το νέο πολωνικό studio ανάπτυξης Fool’s Theory εργάζονται πάνω σε ένα remake του αρχικού The Witcher, το οποίο προκάλεσε ορισμένα ερωτήματα. Χάρη στο The Witcher 3, το franchise είναι πλέον συνώνυμο με τα RPG

ανοιχτού κόσμου, αλλά ο πρώτος τίτλος της σειράς ήταν περισσότερο ένα γραμμικό RPG, αν και με διάφορα σημεία δυνατότητας επιλογής από τους παίκτες. Το ερώτημα είναι: θα παρέμενε το remake σε παρόμοια μονοπάτια;

Μέσα από την έκθεση κερδών του τρίτου τριμήνου του 2022 της CD Projekt Red αναφέρεται ότι το remake του The Witcher θα είναι ένα “story-driven, single player, open-world RPG”, κάτι που δείχνει ότι οι άνθρωποι στην Fool’s Theory πρόκειται να ανανεώσουν τον τίτλο με έναν αρκετά σημαντικό τρόπο.

Η CD Projekt Red έδωσε επίσης μια ενημέρωση σχετικά με το που έχουν εστιάσει τα εσωτερικά της studio. Να σημειώσουμε ότι το remake του Witcher, με την κωδική ονομασία Canis Majoris, δεν περιλαμβάνεται στην παρακάτω εικόνα, καθώς η Fool’s Theory δεν είναι εσωτερικό στούντιο της CD Projekt Red.

Όπως μπορούμε να δούμε, μειώθηκε ο αριθμός των προγραμματιστών της CD Projekt Red που επικεντρώθηκαν στη διατήρηση και την ενημέρωση/αναβάθμιση του Cyberpunk 2077. Αντιθέτως, η πλειοψηφία των δυνάμεων του studio έχει επικεντρωθεί στο Phantom Liberty, το next-gen expansion του Cyberpunk 2077.

Ένα σημαντικό κομμάτι του studio έχει ξεκινήσει τις προκαταρκτικές εργασίες για την επομένη τριλογία του Witcher, με την κωδική ονομασία “Polaris” ενώ η Molasses Flood εντείνει τις εργασίες για το μη ανακοινωμένο -μέχρι στιγμής- Witcher project, με την κωδική ονομασία “Sirius”.

The post Με μια μεγάλη αλλαγή έρχεται το remake του The Witcher appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα