In-Engine demo για το Beyond Good and Evil 2

Gameplay video μεγάλης διάρκειας.

Ένα νέο, in-engine video από το Beyond Good and Evil 2 δημοσιοποίησε η Ubisoft μέσω του λογαριασμού της στο Youtube. Στο συγκεκριμένο video ο Michael Ancel, creative

director του τίτλου, μας ξεναγεί για πρώτη φορά στον κόσμο του τίτλου και παραθέτει κάποιες από τις ιδέες που έχει η ομάδα. Το συγκεκριμένο video επικεντρώνεται στον τεράστιο γαλαξία τον οποίο σχεδιάζει να δημιουργήσει η Ubisoft και στο πώς θα μετακινείται ο παίκτης μέσα σε αυτόν με τη βοήθεια του σκάφους του.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Ancel επιβεβαιώνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα, ο οποίος θα μπορεί να είναι είτε άντρας είτε γυναίκα. Η Gabriel Shrager, narrative director του τίτλου, πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει ότι το Beyond Good and Evil 2 θα λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα του αρχικού τίτλου, αρκετά πριν τη γέννηση της Jade. Περισσότερες επίσημες πληροφορίες για το Beyond Good and Evil 2 για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως η περίοδος της κυκλοφορίας ή οι πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμο.

Μέσα στον παρακάτω player θα βρείτε το πρώτο in-engine demo του τίτλου της Ubisoft.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα