SEGA Forever: Κλασικά παιχνίδια στο smartphone

Και δωρεάν.

Ανακοινώθηκε από τη SEGA η αναβίωση όλων των κλασικών παιχνιδιών της σε κινητά τηλέφωνα και κυκλοφόρησε ένα πανέμορφο τρέιλερ που δείχνει σαν να ξεπήδησε απο τις διαφημίσεις της τηλεόρασης του '90.

Η πλειοψηφία των παιχνιδιών στο πρόγραμμα SEGA Forever θα είναι εντελώς δωρεάν και έχει σκοπό να "φέρει σχεδόν κάθε παιχνίδι SEGA που κυκλοφόρησε ποτέ από κάθε σύστημα." Η ευχάριστη έκπληξη της SEGA,

δηλαδή, θα εμπεριέχει τίτλους από τα Master System, Genesis/ MegaDrive, Dreamcast και άλλα. Θα είναι διαθέσιμα σε iOS και Android και θα κυκλοφορούν κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα με χαρακτηριστικά που θα παρέχει η υπηρεσία:

Θα είναι δωρεάν.Θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε την πρόοδό μας.Θα υπάρχει Leaderboard έτσι ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε τα σκορ μας με άλλους παίκτες.Θα υποστηρίζει χειριστήρια- wireless με Bluetooth Controller support.Θα μπορούμε να παίξουμε offline.Θα κυκλοφορούν κάθε μήνα.

Ανάμεσα στη λίστα των τίτλων που θα έχουμε στην διάθεση μας, είναι και τα εξής:

Sonic the HedgehogAltered BeastPhantasy Star IIKid ChameleonComix Zone

Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους τίτλους, καθώς θα ανακοινωθούν σύντομα περισσότεροι. Παρόλα αυτά, το Sonic the Hedgehog αυτή τη στιγμή κοστίζει 2.99 στο Google Play, αλλά αυτό είναι κάτι λογικό καθώς κυκλοφόρησε πριν την ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση συμπεριλήφθηκε και ένα σχόλιο του CMO, Mike Evans -που είναι υπεύθυνος του τμήματος παιχνιδιών για κινητά της SEGA- το οποίο αναφέρει: "Πάνω από όλα το SEGA Forever είναι μια γιορτή νοσταλγίας. Έχει να κάνει με το να επιτρέψουμε στο κοινό να επανασυνδεθεί με εμπειρίες του παρελθόντος και να τις μοιραστεί με τις οικογένειες και τους φίλους του με έναν ανοιχτό και βολικό τρόπο. Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε ένα ταξίδι εκ νέου ανακάλυψης, καθώς θα ταξιδέψουμε σε δύο δεκαετίες κλασικών παιχνιδιών στο κινητό, εντελώς δωρεάν. Δημιουργήστε το δικό σας 'SEGA Forever φάκελο' και συγκεντρώστε τους αγαπημένους σας κλασικούς τίτλους. Απολαύστε στιγμές νοσταλγίας εν κινήσει ή συνδέστε ένα Bluetooth controller και απολάυστε μια εμπειρία σαν να παίζετε σε κονσόλα, στο σαλόνι σας. Το SEGA Forever απελευθερώνει το retro gaming και επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του κόσμου, καθώς ανακαλύπτει ξανά και μοιράζεται τις κλασικές εμπειρίες παιχνιδιού."

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της υπηρεσίας στον ακόλουθο player.

mobile
Keywords
Τυχαία Θέματα