Ghost of Tsushima Director’s Cut: Ανοιξιάτικο λανσάρισμα στα PC

Όπως ανακοινώθηκε στο PlayStation Blog, το Ghost of Tsushima Director’s Cut έρχεται σύντομα στους υπολογιστές, με την ομάδα της Nixxes Software να έχει αναλάβει τη μεταφορά της ιστορίας του Jin σε ένα νέο κοινό.

Η PC έκδοση του Ghost

of Tsushima Director’s Cut περιλαμβάνει το κεντρικό παιχνίδι, το Iki Island expansion και το co-op Legends mode. Το τελευταίο χρόνο, η ομάδα της Nixxes εργάζεται σκληρά για να προσαρμόσει την μηχανή γραφικών της Sucker Punch στα δεδομένα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και να υλοποιήσει χαρακτηριστικά όπως ξεκλείδωμα του frame rate, ποικιλία ρυθμίσεων γραφικών και προεπιλογών, καθώς και δυνατότητα παιχνιδιού με πληκτρολόγιο και mouse.

Με υποστήριξη για ultrawide οθόνες, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν τον κόσμο και τα αρχαία αξιοθέατα με κινηματογραφική γωνία θέασης. Το Ghost of Tsushima Director’s Cut στο PC είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για αναλογίες 21:9 και 32:9 και υποστηρίζει ακόμη και αναλογίες 48:9 για συστήματα τριπλών οθονών.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut για τους υπολογιστές καταφτάνει με τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες ενίσχυσης απόδοσης. Τα NVIDIA DLSS 3 και AMD FSR 3 είναι διαθέσιμα με επιλογές και για την αναβάθμιση της ανάλυσης και για την απόδοση βελτιωμένων frames. Υποστηρίζεται επίσης το Intel XeSS για αναβάθμιση της ανάλυσης και, αν το hardware του υπολογιστή το επιτρέπει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα NVIDIA DLAA ή FSR 3 Native AA για περαιτέρω ενίσχυση της ποιότητας της εικόνας.

Το παιχνίδι στο PC προσφέρει επίσης υποστήριξη για χειριστήρια. Με το Steam Input οι παίκτες θα μπορούν να αναθέσουν και να προσαρμόσουν την περιφερειακή συσκευή της επιλογής τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Για μια πιο immersive εμπειρία, θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα χειριστήριο PlayStation DualSense με δυνατότητες haptic feedback και προσαρμοζόμενων σκανδάλων, ώστε να νιώθουν την ένταση του τραβήγματος της χορδής του τόξου και των χτυπημάτων του σπαθιού.

Το Ghost of Tsushima Director’s Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαίου στις ψηφιακές πλατφόρμες του Steam και του Epic Games Store. Οι παίκτες που θα προ-παραγγείλουν τον τίτλο, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση από την αρχή του παιχνιδιού στα ακόλουθα:

New Game+ Horse Traveler’s Attire Broken Armor dyes from Baku’s shop

The post Ghost of Tsushima Director’s Cut: Ανοιξιάτικο λανσάρισμα στα PC first appeared on GameOver.

The post Ghost of Tsushima Director’s Cut: Ανοιξιάτικο λανσάρισμα στα PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα