Pokemon Presents Φεβρουαρίου 2024: Όλες οι ανακοινώσεις

Μία ακόμα Ημέρα Pokemon σηματοδότησε την, ετήσια πλέον, Pokemon Presents παρουσίαση. Αυτή τη χρονιά, με μια ιδιαιτέρως σύντομη σε διάρκεια παρουσίαση, η The Pokemon Company ανακοίνωσε τα σχέδιά της σχετικά με υπάρχοντες τίτλους της σειράς Pokemon, αλλά και μια εντελώς νέα κυκλοφορία.

Pokemon
Scarlet/Violet.

Τρία Tera Raid Battle events έχουν ανακοινωθεί για το προσεχές διάστημα. Τα Venusaur, Blastoise και Charizard επιστρέφουν ακόμα μια φορά, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες που δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη φορά, να τα πολεμήσουν και να τα πιάσουν. Τα τρία Pokemon θα είναι διαθέσιμα για μία εβδομάδα έκαστο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάποια επανάληψη.

Συνεργασία Pokemon GO με Pokemon Horizons.

Με την έλευση της νέας animated σειράς στις δυτικές αγορές, το Pokemon GO θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να πιάσουν ένα Captain Pikachu που γνωρίζει την επίθεση Volt Tackle, αλλά και την ευκαιρία να αιχμαλωτίσουν τα Ceruledge και Armarouge. Δύο GO snaps θα δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες να γνωρίσουν καλύτερα τους δύο πρωταγωνιστές του anime: τη Liko και τον Roy.

Pokemon Sleep, Pokemon Masters EX, Pokemon Cafe Remix και Pokemon Unite.

Το Pokemon Sleep θα καλωσορίσει από τον Μάρτιο το Raikou, με τα υπόλοιπα legendary dogs να καταφτάνουν αργότερα στην εφαρμογή. Νέα pairs θα γίνουν διαθέσιμα στο Pokemon Masters EX, αρχής γενομένης στις 28 Φεβρουαρίου από την Geeta και το Glimmora της. 1η Μαρτίου θα ακολουθήσουν ο Silver με το Tyrannitar του, ενώ ο Sygna Suit Gladeon με το Magearna θα εμφανιστούν παρέα με το ολοκαίνουριο Photo Creator mode.

To Pokemon Cafe Remix, με τη σειρά του, θα εισάγει νέες προκλήσεις που θα βασίζονται στο Gimmighoul, ενώ στο roster των βοηθών προστίθενται τα Koraidon και Miraidon. Τέλος, στο Pokemon Unite το ντεμπούτο του έκανε ήδη το Miraidon, με το Falinks να ακολουθεί τον Απρίλιο και το Ceruledge αργότερα μέσα στη χρονιά.

Pokemon Trading Card Game: Pocket

To 2024 θα υποδεχτεί την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής για κινητά – το Pokemon Trading Card Game: Pocket. Σχεδιασμένη να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία Pokemon TCG, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν και να ανοίγουν πακέτα, να ανταλλάζουν κάρτες με τους φίλους τους, αλλά και να αναμετρώνται σε μάχες. Μέσω του Immersive Card mode, ορισμένες κάρτες θα προσφέρουν στους παίκτες μια μοναδική οπτική του artwork που έχει χρησιμοποιηθεί, δίνοντάς τους την αίσθηση πως βρίσκονται “μέσα” στην κάρτα. Το Pokemon Trading Card Game: Pocket θα γίνει διαθέσιμο μέσα στη χρονιά.

Pokemon Legends: Z-A

Η πιο σημαντική, ίσως, ανακοίνωση του φετινού Pokemon Presents ακούει στο όνομα Pokemon Legends: Z-A, τον νεότερο τίτλο της σειράς Pokemon Legends. Πρόκειται για έναν τίτλο που θα κυκλοφορήσει το 2025 για το Nintendo Switch, θα μεταφέρει τους παίκτες στο πανέμορφο αστικό περιβάλλον της Lumiose City στην περιοχή Kalos, ενώ πιθανότατα θα δώσει την ευκαιρία στο Zygarde να διαδραματίσει το ρόλο που δεν κατάφερε στο (φημολογούμενο, αλλά ανύπαρκτο) Pokemon Z.

Στο announcement trailer είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά εικονικά Pokemon της 6ης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των Sylveon, Floette και Aegislash, ενώ το trailer επιβεβαιώνει την επιστροφή του μηχανισμού Mega Evolution, ο οποίος και διατηρεί περίοπτη θέση στην κοινότητα και τους παίκτες ακόμα και σήμερα. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τον τίτλο το ερχόμενο διάστημα.

The post Pokemon Presents Φεβρουαρίου 2024: Όλες οι ανακοινώσεις first appeared on GameOver.

The post Pokemon Presents Φεβρουαρίου 2024: Όλες οι ανακοινώσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα