Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης ξαφνιάζει την Ιουλία με αυτό που δεν περίμενε!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της ελιάς συνεχίζεται με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος αποδεικνύεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης ξαφνιάζει την Ιουλία με αυτό που δεν περίμενε!

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη,

προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός.

Την ίδια ώρα, Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη ενώ ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

Η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο και φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό ενώ ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με τη γυναίκα του και το ζευγάρι όπως θα δει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια, χωρίζει.

Τέλος, η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη λέει τα πάντα στον Ορέστη-Έτσι θα ξεμπροστιάσει τον Δημοσθένη!

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η κυκλοφορία του βιβλίου που θα έβαζε φωτιά στην Αθηνά!

Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος ενώνει ξανά Χάιδω – Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος Ισίδωρος και Αμαλία – Δεν φαντάζεστε τι κάνει

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα