Ο Φέλιξ τιμώρησε την Ατλέτικο και αποκάλυψε τον λόγο που πανηγύρισε

09:07 4/12/2023 - Πηγή: Contra

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε ο Ζοάο Φέλιξ και μεγάλος λόγος έγινε για την απόφασή του να το πανηγυρίσει παρόλο που τα δικαιώματά του ανήκουν στους ροχιμπλάνκος.

Ο Πορτογάλος επιθετικός διανύει τις καλύτερες του ποδοσφαιρικές στιγμές στους μπλαουγκράνα και έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή και με κάθε τρόπο πως μοναδικός του στόχος είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα καθώς ήταν όνειρο του από νεαρή ηλικία, δείχνοντας πως η

Ατλέτικο ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Φέλιξ ρωτήθηκε για τον πανηγυρισμό του λέγοντας πως συνέχεια γράφουν πράγματα γι αυτόν αλλά η απόφασή του είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στον στόχο του ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει την Μπαρτσελόνα για την υποδοχή που του επιφύλασσε

"...Κάθε εβδομάδα μιλούν για μένα. Είμαι πάντα θέμα στα μέσα ενημέρωσης, αλλά είμαι ήρεμος. Δεν κοιτάζω τι λένε. Δουλεύω σκληρά μόνο για να βελτιωθώ. Ευχαριστώ την Μπάρτσα, με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο..."

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Μπαρτσελόνα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει έμψυχα ανταλλάγματα αλλά και ένα μικρό χρηματικό ποσό προκειμένου να καταφέρει να πείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κλείδωσε η πρώτη προσθήκη των μπλαουγκράνα εν όψει Γενάρη

Έλυσε τον γρίφο ο Ντε Λαουρέντις: Ολοκληρώνει το deal με το μεγάλο αστέρι της Νάπολι

Η Μπενφίκα πάει για κίνηση-ματ με Ντι Μαρία κόντρα στις προθέσεις του

Keywords
Τυχαία Θέματα