Η Μπάγερν κινήθηκε για το αγαπημένο παιδί του Καρλέτο αλλά "έφαγε πόρτα"

10:29 3/12/2023 - Πηγή: Contra

Ιδιαίτερα ενεργή αναμένεται να είναι στο μεταγραφικό παζάρι η Μπάγερν Μονάχου, καθώς δεν κατάφερε να βρει, πριν από τη ληξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τους αντικαταστάτες των Παβάρ και Χράβενμπερχ, οι οποίοι κατέληξαν στις Ίντερ και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Συμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Μπάγερν για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι και αυτή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Ο Ουρουγουανός έχει απογειωθεί αγωνιστικά υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι αλλά η πολυκοσμία στα χαφ τον ήθελε να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για αποχώρηση κάτι που βέβαια δεν αναμένεται να συμβεί καθώς πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι του 2029.

Θυμίζουμε πως ο Βαλβέρδε το περασμένο καλοκαίρι φέρεται να βρέθηκε ψηλά στη λίστα και της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, με το deal όμως να μην προχωρά καθώς η Ρεάλ ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως ο παικτης δεν πωλείται.

Κάτι ανάλογο φέρεται πως έκανε και στους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου, με τις δύο ομάδες βέβαια να αναμένεται να τα πουν ξανά το προσεχές διάστημα καθώς οι Μαδριλένοι έχουν στην κορυφή της λίστας τους για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας τους την περίπτωση του Αλφόνσο Ντέιβις, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Χέα: Η αινιγματική ανάρτησή του μετά την νέα ήττα της Γιουνάιτεντ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι αποθέωσε παίκτη που είχε στείλει δανεικό για μία 3ετια και πλέον κέρδισε το στοίχημα

Λεβερκούζεν: Καλοκαιρινή ληστεία η τιμή του Φρίμπονγκ για τους μεγάλους της Ευρώπης

Keywords
Τυχαία Θέματα