Ολυμπιακός: Πόσα παιχνίδια κινδυνεύει να μείνει κλειστό το Καραϊσκάκη μετά τα όσα έγιναν στο Βόλο!

Απίστευτα πραγματικά πράγματα έγιναν στον Βόλο το βράδυ της Κυριακής, εκεί που ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε κόντρα στην ομάδα της πόλης και ήρθε ισόπαλος με 2-2 για τη Stoiximan Super League.

Το παιχνίδι είχε τα πάντα. Γκολ, αποβολές, ακυρώσεις τερμάτων και πολλά παράπονα των «ερυθρολεύκων» για τη διαιτησία και τα όσα έγιναν μέσα

στο γήπεδο.

Μάλιστα εξέδωσε μία πολύ σκληρή ανακοίνωση, μιλώντας για εγκληματική οργάνωση και μαφία που… τρέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλει να βγάλει εκτός τίτλου την ομάδα του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή για τη διαιτησία μιλούν και οι τηλεοπτικοί διαιτητές, με τον Ηλία Σπάθα να μιλάει για διαιτητική σφαγή του Ολυμπιακού, στην εκπομπή Super Μπάλα Live.

Φυσικά εκτός όλων αυτών, είχαμε και το πιο σημαντικό με τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού κα την αστυνομία.

Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος έριξε το φταίξιμο στην αστυνομία και στη χρήση χημικών που έκανε, ενώ πολλή συζήτηση έχει ξεσηκωθεί για το τι τιμωρίες προβλέπονται, μιας και ανάλογα το τι θα γραφτεί στο φύλο αγώνα, ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίζεται για αρκετά ματς χωρίς κόσμο του γήπεδο του.

Συγκεκριμένα, αν δεν έχει υπάρξει βιαιοπραγία τότε η ομάδα της οποία οι οπαδοί κάνουν επεισόδια θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, ενώ αν έχει σημειωθεί ότι υπήρξε βιαιοπραγία μέσα στο γήπεδο τότε ο κανονισμός αναφέρει για 2 με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων.

Από κει και πέρα, πάμε και στα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που και αυτά έχουν διαφορετικό τρόπο τιμωρία, ενώ ανάλογα το τι θα γράψει ο διαιτητής, μπορεί ο Ολυμπιακός θα θεωρηθεί και υπότροπος, αν και είναι θετικό για τον ίδιο ότι ο αγώνα συνεχίστηκε και τελείωσε.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να περιμένουν για να δούμε τι θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα και ποια θα είναι η τιμωρία της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα