Ντε Χέα: Η αινιγματική ανάρτησή του μετά την νέα ήττα της Γιουνάιτεντ

10:03 3/12/2023 - Πηγή: Contra

Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά για την Premier League, είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς γνώρισε την ήττα από την Νιούκαστλ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να προκαλεί μάλιστα εντυπώσεις με τις δηλώσεις του μετά από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Πέρα από τον Ολλανδό τεχνικό, απορίες προξένησε και μία ανάρτηση του Νταβίντ Ντε Χέα στο twitter λίγες ώρες μετά από το τέλος του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα,

ο Ισπανός γκολκίπερ δημοσίευσε ένα "παγωμένο" emoji και συνέχισε την παράδοση με τις "περίεργες" αναρτήσεις είτε μετά από από αγώνες της Γιουνάιτεντ είτε μετά από δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Χέα αποχώρησε από τους "Κόκκινους Διαβόλους" το περασμένο καλοκαίρι και μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιευματα που τον θέλουν να επιστρέφει άμεσα στην ομάδα καθώς ο Αντρέ Ονανά θα λείψει για μεγαλο διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής του στο Copa Africa.

Πάντως, για τον Ισπανό έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Ίντερ Μαϊάμι ενώ την περίπτωσή του εξετάζει και η Αλ Νασρ του CR7 αλλά και η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ έχασε αλλά ο Τεν Χαχ είχε άλλη άποψη για το ματς και προκάλεσε απορίες

Ρεάλ: Ο Αντσελότι αποθέωσε παίκτη που είχε στείλει δανεικό για μία 3ετια και πλέον κέρδισε το στοίχημα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι αποκάλυψε ποιον κορυφαίο φορ της LaLiga προσέγγισε για παρτενέρ του Λέβα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντε Χέα, Γιουνάιτεντ,nte chea, giounaitent