Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης σπέρνει την διχόνοια στους συγγενείς των θυμάτων

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Το ναυάγιο, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα σειρά του Mega με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, ήρθε στη μικρή οθόνη και «σαρώνει» στην τηλεθέαση.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης σπέρνει την διχόνοια στους
συγγενείς των θυμάτων

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας του Mega, o Παντελίδης ετοιμάζει τo σκοτεινό σχέδιο της εκδίκησής του αποφασισμένος να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργης και ο Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες στον Παντελίδη, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση την Αλίκη.

Παράλληλα, ο Δημήτρης ανησυχεί για την Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά ενώ η  Ειρήνη εκπλήσσεται όταν ανοίγει το βαλιτσάκι που της έφερε ο Ιπποκράτης, καθώς δεν περιείχε αυτό που περίμενε.

Ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του.

Ακόμη, ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν, στην αυλή όμως βρίσκεται πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου.

Τέλος, η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τις απειλεί.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο: Η Λαμπρινή χάνει τον Πετρή μέσα από τα χέρια της

Το Ναυάγιο: Μια μυστική συνάντηση βάζει τέλος στον εφοπλιστή

Το Ναυάγιο: Ο Άγγελος μαθαίνει αυτό που δεν πρέπει για τον Πέτρο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα