Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου αρέσει να περνάω τη φάση της μοναξιάς»

Η Βασιλική Ανδρίτσου συνήθως πρωταγωνιστεί σε κωμωδίες και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε να έχει επιλέξει την κωμωδία ή η κωμωδία επέλεξε εκείνη.

«Φαίνεται πως με έχει επιλέξει η κωμωδία και μου αρέσει πολύ. Η κωμωδία είναι ένα δράμα με γρήγορους ρυθμούς. Όχι ότι δεν έχω κάνει σαχλαμπούχλες. Έχω παρασυρθεί γιατί μου αρέσει κιόλας το υπερβολικό που έχει η κωμωδία. Αλλά μένω πιστή στο ότι η κωμωδία είναι ένα δράμα,

μια αλήθεια δηλαδή με γρήγορους ρυθμούς». Όσο για το αν ισχύει ότι οι κωμικοί ηθοποιοί είναι καταθλιπτικοί είπε στο περιοδικό «Tv Έθνος»: «Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ έχω την πλευρά της μελαγχολίας. Μου αρέσει να περνάω τη φάση της μοναξιάς και μετά μου αρέσει να σηκώνομαι και να συνεχίζω». Ποιο είναι το αποκούμπι της τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε; «Η οικογένειά μου, ο άντρας μου, οι χαρούμενες στιγμές που περνάμε μεταξύ μας, ο ανιψιός μου, η αληθινή αγάπη, οι φίλοι μου». Πώς όμως είναι ο έγγαμος βίος; «Όπως είναι και ο άγαμος. Εμείς δεν έχουμε και παιδί, που αλλάζει την καθημερινότητα ενός ζευγαριού. Είμαστε όπως και πριν, αγαπημένοι, ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ένα φυσιολογικό ζευγάρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα