Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν αποφασίζω πάντοτε μόνος μου»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει πολλά και αξιόλογα πράγματα στην τηλεόραση. Ωστόσο αυτή βρίσκεται σε πολύ μεγάλη κρίση. Είναι αισιόδοξος πως θα επανέλθει;

«Είναι απόρροια της γενικότερης κρίσης, αλλά για μένα δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Πιθανότατα η τηλεόραση να μην άντεχε τόσα πολλά πράγματα που γίνονταν μέχρι τώρα. Θεωρώ πως μετά το πέρας της κάμψης θα συνεχίσουν στα σωστά τους μεγέθη αυτή τη φορά. Για παράδειγμα, κάποτε είχαμε φτάσει να έχουμε 40-45 σίριαλ την εβδομάδα! Αυτό είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα και το κοινό.

Η τηλεοπτική «οικονομία» φαίνεται πως δεν μπορούσε να τα σηκώσει, όπως συνέβη και σε πολλούς άλλους τομείς της χώρας μας. Αποτέλεσε όλη αυτή η υπερβολή ένα κομμάτι της κρίσης» τόνισε στην News και συνέχισε αναφορικά με το τι έχει στο μυαλό του τηλεοπτικά για το άμεσο μέλλον: «Πάντα ψάχνω, σχεδιάζω, αλλά και ακούω, μα από την άλλη, δεν αποφασίζω πάντοτε μόνος μου. Είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις και συζητήσιμος, αλλά πια δεν γίνονται εύκολα δουλειές.»

Keywords
Τυχαία Θέματα