Άννα Ανδριανού: «Ο ρόλος της Άννας Σπανού μου προσέφερε πολλά πράγματα»

«Ο ρόλος της Άννας Σπανού μου προσέφερε πολλά πράγματα», εξομολογείται η Άννα Ανδριανού μιλώντας για τον ρόλο της στη σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Κλεμμένα όνειρα».

«Τον αγάπησα πολύ ακριβώς, επειδή είναι μια διπλή προσωπικότητα. Δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Είναι ταλαιπωρημένη και βασανισμένη, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σκληρή. Έχει καταφέρει να επιβιώσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις, όντας το δεξί χέρι της επικίνδυνης οικογένειας των Μαλτέζων. Ταυτόχρονα είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος και μια ερωτευμένη γυναίκα που προσπαθεί να υπερασπιστεί

και να προφυλάξει τον αγαπημένο της. Επιπροσθέτως προσπαθεί, παρότι είναι σκληρή για να επιβιώσει, να κρατήσει μία ισορροπία δικαιοσύνης στο κολέγιο, ανάμεσα στους φοιτητές και ειδικότερα μεταξύ του Άρη και του Σταύρου», λέει στο super tv και καταλήγει: «Είναι ένας ρόλος που μου αρέσει πολύ. Άνοιξε το δρόμο σε ηρωίδες πιο σκληρές και πολύπλοκες απ' αυτές, που έπαιξα μέχρι τώρα. Με βοήθησε φυσικά και στο θέατρο γιατί η ηρωίδα που παίζω είναι μία γυναίκα αρκετά πικρή και κτητική».

Keywords
Τυχαία Θέματα